Цветни, богати, разкошни кичури в най-различни щури цветове – модата

...
Цветни, богати, разкошни кичури в най-различни щури цветове – модата
Коментари Харесай

Ако си смела, направи си цветни кичури

Цветни, богати, луксозни кичури в най-различни щури цветове – модата по шарените коси най-сетне се придвижи самоуверено и по родните ширини и през днешния ден да имаш сини и розови нюанси в прическата не е сигнал за екстравагантната ти натура, а нещо като че ли обикновено. И Слава Богу! Проблемът обаче е, че не постоянно това, което ни харесва на фотография, е използвано изцяло в всекидневието, нали? Колкото и да ни харесват ексцентричните прически, не постоянно можем да си ги позволим, изключително в учебно заведение или в бизнес средата, в която работим. Но не щеш ли има по какъв начин да се сдобием с мечтаната прическа тъкмо за моментите, когато я желаеме.

Модата по цветните коси

Нека първо обаче първо се вдъхновим. Преди да пристъпим към щурата цветна коса, належащо е да изберем какво тъкмо желаеме. А изборът в действителност е огромен – от един цвят кичури в косата в общоприет колорит – русо или кестеняво, вид омбре

През разноцветна коса, събрала като че ли цялата дъга в себе си. Тези красиви преливки са супер вдъхновяващи, нали?
 цветни кичури ThinkStock/Getty Images
Боядисване със степчета

Първо , дано разгърнем напълно в резюме тематиката за боядисването на косата в домашни условия със сокчета и степчета. Това е въпрос на персонален избор, само че ви съветваме да не го вършиме. Ако ще боядисвате косата си трайно, доверете се на тествана и изпитана багра за коса – учените си знаят работата и са основали страхотни бои, с които всяка дама, която няма средствата или времето за коафьор, би могла по лесни инструкции да се снабди с мечтаната прическа. А в случай че се съмнявате в качествата си – доверете се на коафьор.-->

И въпреки всичко, в случай че желаеме да боядисаме косата си в щури цветове за къс интервал от време, най-лесният и неусетен вид е да го създадем със спрейове . Тъй като трендовете по цветните коси са извънредно засилени в последните сезони, най-различни компании сътвориха доста лесни и готини за приложимост спрейове за коса, които се отмиват след първи душ с шампоан.

Първо, съветваме ви косата ви да не е идеално права, най-малко не и за първите няколко опита – не е толкоз елементарно да се нанесе точно спреят и по-скоро небрежните талази ще прикрият плахостта на слагането на спрея. Ако желаете да разберете по какъв начин да си извършите такива талази, оставям линк към видеото ми, в което демонстрирам.
 цветни кичури ThinkStock/Getty Images
А ето и какво още ще ви е належащо:

- Спрейове за коса в мечтаните цветове.

- Стара тениска.

- Няколко листа хартия.

Първо, несъмнено, обличаме остарялата тениска, с цел да не изцапаме новата си дреха от спрейовете. След това хващаме долни и вътрешни кичури коса и ги отделяме от общата грива, прибирайки я с шнола. Поставяме листа хартия изпод, насочваме спрея на разстояние от към 20-30 см и пръскаме самоуверено. Оцветяваме колкото коса пожелаем и изчакваме добре да изсъхне. Така кичур по кичур и цвят по цвят изпъстряме колкото коса пожелаем.

Важно е кичурите да бъдат вътрешни, тъй като в противоположен случай рискуваме да не успеем да ги боядисаме до самия корен точно или да впръскаме багра в кожата на главата, което естетически не наподобява по никакъв начин добре. Накрая пускаме цялата коса и леко разресваме с пръсти, с цел да се слеят естествено кичурите. Воала! Ефектна и цветна прическа , която може да се отмие още същия ден.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР