Цвети Разложка е български модел с перфектни мерки и тяло.

...
Цвети Разложка е български модел с перфектни мерки и тяло.
Коментари Харесай

Цвети Разложка пред "Шоу": В България всички момичета драпат да са модели, но победителка в „Мис Свят“ за нас ще си остане блян

Цвети Разложка е български модел с съвършени ограничения и тяло. Печелила е доста трофеи за хубост, както у нас, по този начин и в чужбина. Родена е в Самоков, фамилна, майка на тригодишен наследник Никола. Завършва социология, а сега учи второ висше – интернационална бизнес администрация. Тя е и амбициозна млада дама, която държи правата за провеждането на състезанието „ Лейди Юнивърс ”. През юни хубавицата ще показа България на конкурс за хубост в Лас Вегас, Съединени американски щати, за омъжени дами – „ Мис Земя ”. - Носителка си на доста трофеи, измежду които „ Мис Самоков”, „ Лейди България”, „ Фешън Идол” 2011 година Защо реши да участваш и в американския конкурс „ Мис Земя”?
- На състезанието „ Мис Земя” в Лас Вегас ме изпраща притежателят на „ Интерсаунд” Ирина Папазова, всички в България и доста хора в чужбина я познават. За мен там са по-важни контактите с представителите на разнообразни страни и присъединяване ми е просто като опит. Искам да отида в Лас Вегас, отдава ми се такава опция, определена съм по този начин или другояче и не мисля да пропущам този късмет. За мен главното към този момент е опитът и трупането на контакти.

- За пари, за популярност, за самочувствие – ти защо участваш?
- О, никога за популярност и самочувствие. Аз имам доста извоювани трофеи и на предходните състезания не съм взела участие поради ниско самочувствие или да се потвърждавам на някого или поради самата себе си. Просто било е като някакво прекарване за мен. Още като дребна харесвах такива участия и ги одобрявам като ревю, като някакво развлечение, като занимание по-скоро, не ми е някаква самоцел. Даже бях решила, че завършвам, по-късно се явих на „ Мис Глоуб”, който беше в Китай предходната година. После си споделих – в този момент към този момент в действителност завършвам... Ирина Папазова обаче беше пуснала наши фотоси с Миглена Николова, тя е в категорията „ Мис”, и взех решение, че отпътувам още веднъж.

- Има ли някакво финансово изражение успеха в един подобен конкурс? Може ли едно момиче да се самоиздържа само от явяване на сходни състезания?
- Невинаги, зависи от самата организация.

Повечето
конкурси не
дават от дълго време
финансово
обезпечение


като премия, само че мисля, че този конкурс в Съединени американски щати има награден фонд, само че той не се показва в парична сума, а в дарове, контракти. Макар че към момента има състезания, които имат добър награден фонд и там дават на челната петица някакви поощрения. Но общо взето множеството дами вземат участие поради самото присъединяване, за самочувствие. За мен са значими контактите, защото аз също владея лиценз на интернационален конкурс „ Лейди Юнивърс” и всяка година усилвам броя участници като страни.

- В България май мъчно виждаме критериите за явяване на девойките в сходни състезания за хубост?!
- В България всичко се случва и всичко може да се случи. За мен не е редно по този начин. Може би у нас има такива състезания, тъй като всеки втори прави състезания и се явяват какви ли не... даже деца! Това е неприемливо!

- До каква възраст, съгласно теб, една жена може да върви на такива състезания?
- В международен мащаб даже има страни, в които са луди на тематика състезания за хубост! Там

дамите се раждат и живеят поради това

Има към този момент възраст 45+, категория, която съществува най-много в Съединени американски щати и Китай, в която персонално аз не бих приела да вземам участие.

- Защо в България асоциацията за жена, която се явява на сходен жанр състезания, е като за лека жена, до момента в който в Щатите на същата се гледа като щастлива, задоволена от живота?
- Може би, от една страна, е неточност и на родителите, които насърчават дъщерите си, в случай че те нямат данните – височината и качествата, които се изискват за една участничка в подобен конкурс. Да не кажа, че физически би трябвало да си съвършен или съвършен, само че въпреки всичко има някакви критерии. Но те ги насърчават, даже заплащат курсове за образование. По-добре да ги насочат към други специалности. Макар че това не е специалност, за мен е занимание! В България имаш ли пари можеш да си какъвто си пожелаеш, да си купиш, каквото си пожелаеш, за жалост...Същото е и с писането на публикации. Някой взема решение, че желае такава, заплаща на някой публицист и се пуска това, което „ трябва”. На никого не му стигат парите, страната ни е зле, обстановката е такава, само че не може да си залагаш достолепието и да пускаш единствено тъй като ти заплащат непроверена информация. За мен това е неприемливо, а се случва все по-често към този момент. Не си вършат труда да ревизират нищо.


В момента Цвети приключва интернационална бизнес администрация

- Има ли спонсори в България за такива състезания?
- Не, там е работата, че няма. Ако не беше Маринела Арабаджиева и Мария Бонева, нямаше да мога да се оправя. Маринела ми даде цялостен бартер за хотела, всички стаи за девойки. Много е мъчно и все по-трудно става, даже да не кажа непостижимо към този момент.

- Като се каже в България „ манекенка”, следва думата „ мутра”…
- О, да! И за певиците важи същото. Може би в годините се е наслоило като мнение, даже да не е истина, знаеш, че когато една неистина се повтаря непрекъснато, хората към този момент стартират да имат вяра в това. Но поради някакви бройки девойки, които даже не практикуват работата на модел, може би за повишаване на цената или тъй като желаят да имат гласност, с цел да бъдат повече харесвани или мечтани. Явно с цел да се котират по-лесно, множеството се хвърлят в тази специалност. Но

българските
момичета доста
ги блазни това да
са известни


снимани нон стоп, мислят си, че животът им ще стане ария, като станат модели или певици. За страдание такова е мисленето тук.

- Годишно какви пари може да изкара момиче, което работи единствено „ явяване на състезания за красота”?
- Има такива, аз не съм от тях. Не мога действително да кажа, за мен е единствено занимание. Ако се снима в някаква добре платена реклама, изкарват се положителни пари. Зависи от фотосесиите – в случай че са на известни марки, то те биха заплатили добре на някое известно лице. Затова всички се хвърлят със зъби и нокти да бъдат известни, да изкарват повече пари. Но не мога действително да кажа, тъй като аз не се устоявам от това.

- Случват ли се в чужбина и у нас неприлични оферти от платежоспособни господа? На теб персонално случвало ли ти се е нещо такова на състезания или отвън тях?
- Не знам, може и да има. В България манталитетът е подобен, че е обикновено някои по-платежоспособни господа да насочат такива подмятания или напряко оферти. На мен персонално не ми се е случвало. Общо взето аз не поддържам връзка с такива хора.

- Има ли ритване по кокалчетата сред представителките на другите страни на състезанията по хубост?
- Ами има. На мен ми се е случвало да следя по какъв начин девойки водят гневни разногласия, само че други пък много спомагат на участнички. Много е релативно, зависи от самите девойки, от възпитанието им. Понякога има доста завист. Има и такива, които са доста задружни, знаят, че са конкуренция, само че отново стават приятелки и поддържат някакви контакти.

- За пръв път прочетох, че на този конкурс в Лос Анджелис има тур и за фитнес презентация на девойките? Досега за сходно нещо на конкурс за хубост не бях чувала...
- Да, ще има тур фитнес и бански, който ще е много решителен за крайния резултат. На всички състезания досега, на които съм била, е доста значимо по какъв начин ще се представиш по бански.

- Мислиш ли, че е действително да мечтаем да имаме „ Мис Свят” в миналото?
- На тези огромни състезания то е въпрос и на политика. И да си най-красивата и най-интелигентната, да се представиш най-добре... отново не е задоволително.

Малка страна
сме и в множеството
случаи много
ощетявана


„ Мис Свят” може би е някакъв идеал, не знам. Но на по-малки състезания и с по-малко участнички имаме късмет, има българки, които са печелили. Аз също завоювах в Доминикана през 2009 година, само че там бяхме много по-малко участнички. Но за мен най-сериозни са тези състезания – потвърдените с над 60-70 страни. Трябва сериозна дисциплинираност и душeвност да имат участничките на подобен величествен конгрес!

- Не е ли малко досадно и доста изтъркано да слушаме на състезания по какъв начин множеството девойки ще се борят „ за мир..... “?
- Да, това е ужасно тривиално към този момент, само че е реалност, че още се случва.

- С какъв брой рокли пътуваш за състезанията?
- Ами на последния имах по три тоалета дневно – надлежно за подготовки, за следобедните мероприятия и за вечерните. Общо взето имах свръхбагаж и беше много тежко. В Китай бях две седмици по три рокли – към 42 рокли общо. Заминах с два куфара и два щранга, двете рокли също в ръчен багаж – едната за финала, тя беше особено направена от един български дизайнер Христо Чучев, банският ми също по специфична поръчка.

- Когато завърши кариерата ти, с какво ще се занимаваш?
- Ами тя към този момент е завършила. Сега съм майка на първо място. Винаги съм се занимавала с други неща. В момента приключвам второто си висше и желая да се насоча към държавния бранш. Имам някакви проекти. Завършвам интернационална бизнес администрация, първото ми обучение е социология. Общо взето някаква композиция сред двете ще има. Преди това съм се занимавала с недвижими парцели.

Едно изявление на Живка АНГЕЛОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР