Цвети Пиронкова се завръща на корта. След като не се

...
Цвети Пиронкова се завръща на корта. След като не се
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова се връща на корта - slava.bg

Цвети Пиронкова се завръща на корта. След като не се състезаваше повече от година и половина, тенисистката е решила да възобнови кариерата си.

„ Здравейте, скъпи другари! Бих желала да споделя с вас една вълнуваща вест. От близо 3 месеца организирам дейна подготовка, за присъединяване на шампионатите от веригата на WTA през този сезон “, написа пловдивчанката във Фейсбук, където показа фотография с оборудването си.

Пиронкова признава, че не ѝ е било елементарно да вземе решението.

Преди броени дни Мария Шарапова разгласи, че стопира да се състезава, с което доста българи се сетиха за българската ѝ колежка, която излезе в майчинство.

„ Все още има десетки въпросителни и незнайни, с които е належащо да се съобразя и оправя, само че това, което е най-важно, е че имам любовта и поддръжката на фамилията си “, добави Цвети.

Родната тенисистка уточни, че напълно скоро ще разгласи в кои шампионати счита да взе участие.

Припомняме, че Пиронкова подписа брак с Михаил Мирчев през лятото на 2016-а. Две години по-късно, на 28 март, спортистката стана майка на момченце, на което посвети цялото си свободно време.

Докато отглеждаше сина си Александър, Цветана сътвори и разви своя фешън марка, която предлага спортни облекла и аксесоари.

Източник: tialoto
Снимка: instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР