Цвети Пиронкова събира погледите на плажовете по родното Черноморие. Тенисистката

...
Цвети Пиронкова събира погледите на плажовете по родното Черноморие. Тенисистката
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова секси на плажа

Цвети Пиронкова събира погледите на плажовете по родното Черноморие. Тенисистката откри сезона преди няколко дни и сподели секси фотоси от почивката си. Пиронкова за следващ път избра българското море и очевидно се любува на ваканцията. Тя отмаря обичайно със брачна половинка си Михаил. Цвети е избрала да почива край Несебър, като постоянно отскача и до Слънчев бряг. Пиронкова се препича умерено да плажа, който тази година не е измежду пренаселените. Тенисистката се излежава с фрапе в ръка и с усмивка на лицето.

Пиронкова работи за постоянен загар
View this post on Instagram
First day at the beach this year I better not show you my tennis tan lines #beachday

A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on Jul 3, 2020 at 8:25am PDT
я още веднъж е в съвършена форма около усилените тренировки в последните месеци. Наскоро Цвети разгласи своето завръщане на корта и се готви съществено за идните шампионати. Пиронкова бе прекратили кариерата около раждането на детето, само че в последна сметка реши да се завърне в професионалния тенис.
След първия си ден на плажа тя призна, че би трябвало да работи върху тена си. Пиронкова е почерняла неравномерно от тренировките на корта и в този момент пробва да прикрие разликите. “По-добре да не демонстрирам моя тенис тен”, споделя с усмивка чаровната пловдивчанка. Очаква се Цвети скоро да се завърне на кортовете. Тя тренираше доста съществено, само че нейните проекти станаха на пух и прахуляк поради ковид.

Тенисистката е взела и високите токчета за морето
View this post on Instagram
“Be fearless in the pursuit of what sets your soul in fire” #sunset #pieceofmind

A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on Jul 4, 2020 at 9:51am PDT
Все още не е ясно по кое време ще се възобнови тенис сезонът, само че се чака това да стане най-рано в края на август. Възможно е нейното публично завръщане да е чак следващата година. Дотогава тя ще се отдаде на обичаните си мъже - брачният партньор Михаил и дребният Александър, който неотдавна навърши две годинки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР