Цвети Пиронкова продължава да радва окото със снимките, които публикува

...
Цвети Пиронкова продължава да радва окото със снимките, които публикува
Коментари Харесай

Нова порция горещи снимки от Цвети Пиронкова

Цвети Пиронкова продължава да радва окото със фотосите, които разгласява от лятната си отмора в Несебър.

" Слънце, пясък, море, дано летните завършения стартират в този момент! Не съм от хората, които обичат да лежат на плажа през целия ден, нуждая се от придвижване и забавна интензивност. Плажен тенис, волейбол, уиндсърф, джет ски и така нататък Никога обаче не не помня да одобрявам задоволително количество вода, с цел да осигуря на тялото си по този начин нужните течности в летните горещини. Навик добит от спорта. А вие какво предпочитате да вършиме на плажа ", попита тя почитателите си в “Инстаграм”.
View this post on Instagram
A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on Jun 20, 2019 at 11:27pm PDT
Коментарите не закъсняха, а някои от тях са много занимателни.

“И аз виждам да не оставям тялото си без течности... изключително когато съм на плажа, биричката по този начин хубаво влиза. А по-късно като станем с другари, леко завалящи се, и играем, какъвто и да е спорт и става доста занимателно, изключително за кибиците”, отговори и Николай Ошовски.
View this post on Instagram
A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on Jun 19, 2019 at 3:52am PDT
Друг консуматор на обществената мрежа пък я съветна да се върне следващата година за “Уимбълдън”, да го завоюва и да се откаже от тениса.

Както е известно, Цвети към този момент две години е в отмора поради раждането на сина й Александър. Тя към момента не е оповестила дали ще възобнови спортната си кариера по сходство на други нейни колежки, които станаха майки, или ще каже “сбогом” на WTA тура и шампионатите от огромния шлем.
View this post on Instagram
A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on Jun 18, 2019 at 2:00am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР