Цвети Петрова, която е по-известна като гаджето на Криско, е

...
Цвети Петрова, която е по-известна като гаджето на Криско, е
Коментари Харесай

Гаджето на Криско глези националите

Цвети Петрова, която е по-известна като гаджето на Криско, е новият амулет на тима по футбол на България , научи HotArena .

Красавицата, която през лятото се върна към специалността „ стюардеса ”, обслужваше националите по време на чартърния полет за мача с Кипър.  Крисковица се е щракнала в самолета, до момента в който глези спортистите с храна и питиета.

„ Много готина, усмихната и позитивна. Футболистите доста я харесаха, някои даже си разрешиха да флиртуват с нея и я оповестиха за новия амулет на тима ”, описват очевидци, написа „ България през днешния ден ”.

Знети също се похвали в профила си в обществените мрежи, като качи фотоси от стадиона в Кипър. „ Сърце, душа за България ”, написа тя под фотосите, в символ, че поддържа тима.
Възлюбената на Криско „ бръмчи ” единствено по ВИП полети, а това надалеч не е първата й среща с националите.

През юли брюнетката се щракна и с легендите на „ Реал Мадрид ”—Луиш Фиго, Мичел Салгадо и Предраг Миятович.

Освен на футболисти, Петрова попада и на музикални звезди. Клюки из светските среди настояват, че най-голяма ревнивост Криско изпитва към рапъра Тимати, с който Цвети един път се оказала на борда.

Бившата танцьорка печели и благосклонностите на почитателите на артиста с обстоятелството, че не е типичната кифла, която чака гаджето й да я хрантути и въпреки да обслужва единствено ВИП полети, тя изрично държи да работи и сама да печели парите си.

От своя страна габровецът не стопира да глези смуглата красавица и броени дни преди Петрова да се качи на самолета с националите, тя хвърча до Дубай, само че не по работа.

Криско реши да я изненада с първокласна почивка, където двамата се заредиха със слънце за идната зима у нас. Приятелки на стюардесата издават, че Цвети пазарувала из тамошните молове, наедно с арабските принцеси.

Цветелина обожава емирството. Тя е очарована от архитектурата и културата на града. Двамата с Криско се настанили в един от най-тузарските хотели, където за нощувка рапърът брои по няколко хилядарки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР