Цветен надпис Ветрино“ бе монтиран до сградата на общинската администрация,

...
Цветен надпис Ветрино“ бе монтиран до сградата на общинската администрация,
Коментари Харесай

Центърът на община Ветрино придоби нов облик

 Цветен надпис " Ветрино “ бе инсталиран до постройката на общинската администрация, който ще радва жителите и гостите на общината.

Идеята е той да се трансформира в обичано място за фотоси за спомен на жителите и гостите на Ветрино и да направи лицето на общината още по-свежо и приветливо.

С огромен коледен концерт НЧ " Просвета-1905 “ - с. Ветрино означи наближаването на едни най-светлите празници през годината – Коледа и Нова година.

Тържеството се организира в концертната зала на локалното читалище и бе почетено от кмета на община Ветрино доктор Димитър Димитров, заместител – кмета на общината Ирина Маджарова и ръководителя на Общински съвет - Ветрино Даниела Николова.

Г-н Димитров поздрави всички присъстващи и насочи своите сърдечни благопожелания за здраве и благополучие.

Празничният величествен театър събра на едно място дребни и огромни самодейци, които показаха тематични песни и традиции. Танцьори превзеха сцената и присъстващите със своя гений и провокираха бурните овации на многочислената аудитория.

Така, с доста усмивки и неспокойствие, участниците в програмата пожелаха радостни и щастливи празници на всички присъстващи и ги заредиха с коледно въодушевление за идните празници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР