Цветелина Йорданова от Пловдив става известна като българската Анджелина Джоли

...
Цветелина Йорданова от Пловдив става известна като българската Анджелина Джоли
Коментари Харесай

Красива пловдивчанка стегна куфарите в преследване на американската мечта

Цветелина Йорданова от Пловдив става известна като българската Анджелина Джоли по време на фешън конкурс в родния й град през 2017 година. Тогава тя се качва на подиума " Мис Пловдив “ и стига до второто място.

Това й дава право да взе участие в огромното съревнование " Мис България “, а малко по-късно красивата българка стяга багажа си в гонене на американската фантазия, пише bg-voice.com. 

Цвети приема с усмивка сравнението с холивудската хубавица. " И двете сме зодия Близнаци, и двете сме един растеж – 170 см, артистични натури сме “, добавя приликите тя, само че прибавя: " Само по благосъстояние не си приличаме. “ Цвети потегля към Америка като студентка. " Следвах бизнес администрация в Пловдив и се записах на студентска бригада в Съединени американски щати “, споделя тя за началото.

Работила в ресторант в Сиатъл – първо била хостеса, а след изкаран курс станала сервитьорка. " След два месеца разбрах, че това не е за мен. Бях отпътувала с една другарка, тя се прибра, само че аз споделих, че неслучайно съм пропътувала целия свят и оставам “, спомня си в този момент Цвети. След престоя си в Сиатъл решила, че има още доста какво да види в Америка. Събрала си още веднъж багажа и отишла в Лос Анджелис. Там красивата българка пробвала шанса си в Холивуд, само че не като актриса, а като модел в разнообразни фешън организации.

" Там даже като караш с колата си по дребна уличка или огромен бул., виждаш ужасно дълга върволяк от девойки, коя от коя по-красиви, мечтаещи, надяващи се… “, спомня си Цвети и добавя: " Аз просто ги гледах и си споделих, че би трябвало да се насоча към нещо по-сериозно. “ Разбира се, американската фантазия не е умряла в Холивуд. " Тя не е обвързвана единствено с актьорство или мода “, безапелационна е хубавицата. И въпреки всичко в този миг Цвети взема решение да се върне в България.

Но както става по филмите, тя има няколко дни до полета за родината и взема решение да ги употребява, като види Лас Вегас. " Имах познати там, те ме убедиха да не се отхвърлям. И започнах отново с кастингите, с това, което мога да върша “, споделя красивата пловдивчанка. От втория опит нещата се получили по-лесно. Цвети се записва на курс в фешън организация и стартира работа в едни от най-известните казина и нощни заведения в света. " Там посетители са най-известните диджеи и реализатори “, споделя тя. Сред тях са приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер, Бруно Марс и други. " Никол е земно момиче, доста красива и онлайн “, споделя усещанията си Цвети.

Освен че работи в
казината българката опитва и шанса си в тях. И да, щастието й се усмихва. Цвети печели 10 000 $! Дойдоха ми тъкмо в точния момент “, спомня си тя. С непредвидения подарък от Лас Вегас Цвети кани родителите си на посетители в Америка и всички дружно подхващат ужасно странствуване.

Днес българската Анджелина Джоли към този момент не танцува в нощните заведения и
казината, а се занимава с изложби. Пътува в цяла Америка и показва висококачествена козметика. " Парите в танците бяха положителни, само че всичко с времето си. А и не се усещах на място в тази атмосфера, това е нощна работа, която много изтощава “, изяснява Цвети избора си. Тя почувствала, че е подготвена за ново начало.

С новата си работа към този момент е обиколила много щати, видяла е доста красиви места и се е срещнала с забавни хора. А другояче българската Анджелина Джоли желае да наподобява на същинската и по още нещо – да има собствен дом и огромно семейство като нейното. " Надявам се, че тези неща иска ми се случат в близко бъдеще “, приключва Цвети.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР