Цветелина представи първия си попфолк проект от доста време насам.

...
Цветелина представи първия си попфолк проект от доста време насам.
Коментари Харесай

Цветелина се завръща към попфолка

Цветелина показа първия си попфолк план от много време насам. Песента се споделя „ Ще вардя любовта “, а клипът към нея можете да гледате в ефира на Фен ТВ. С него изпълнителката афишира завръщането си в жанра, откакто през последните години бе заложила напълно на фолклорни песни.

„ Ще вардя любовта “ е прочувствена балада с шлагерен нюанс, в която Цветелина възпява изчезналата любов, другарство и преходността на материалното. Историята е въодушевена от персоналната орис на неин прочут, а музиката и текстът са дело на самата изпълнителка.

Клипът е сниман покрай Пловдив в една извънредно красива къща и е кондензиран с красиви гледки. В него певицата сменя няколко визии. Видео тандемът е екипът на „ Агро Тв”, с който Цветелина работи сполучливо през последните години.

Певицата декларира, че лиричното въодушевление на новия ѝ план влиза в сърцето на слушателя и ще остави дълготраен отпечатък в нейното творчество.

Цветелина е добре позната на българските фенове. Кариерата ѝ като реализатор започва в зората на попфолка и творчеството ѝ включва 8 студийни албума. Участвала е на редица фолклорни събития, в това число на фестивала „ Пирин фолк “ – Сандански.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР