Цветелина Пенкова временно освобождава позицията си на заместник-председател и член

...
Цветелина Пенкова временно освобождава позицията си на заместник-председател и член
Коментари Харесай

Нов скандал в листата на БСП: Цветелина била и при Слави!

Цветелина Пенкова краткотрайно освобождава позицията си на заместник-председател и член на УС на " Милениум Клуб " до идващото общо заседание на клуба. Това оповестяват от сдружението.

За изпълняващ длъжността заместник-председател на УС управителният съвет на клуба назначи Калоян Буковски, написа БЛИЦ.

Припомняме, че името на Пенкова нашумя през последните дни поради номинацията й за евродепутат от листата на Българска социалистическа партия. Там тя попада на трето място - след Елена Йончева и Петър Витанов. За информация, на по-задни позиции се подреждат имена като Сергей Станишев или Момчил Пеков. Петър Курумбашев пък даже отхвърли присъединяване в евролистата на алените, защото препоръчаното му 9-о място му се сторило като " насмешка ".

Избраната под номер 3 в листата на Българска социалистическа партия за евроизборите Цветелина Пенкова се е явила на кастинга за политици „ ИТН “, проведен от екипа на Слави Трифонов. Видеоклип от присъединяване й през февруари 2018 година е оповестен на страницата на водещия във фейсбук.

В своята позиция от " Милениум Клуб " пожелават триумф на Пенкова в акцията й, наблягайки, че сдружението постоянно е давало опция на членовете си да се осъществят в политиката, държавната администрация или частния бранш. Те акцентират, че нямат никакво присъединяване в номинацията на Пенкова и това е неин персонален път.

Макар и безпартийна " Милениум Клуб България " не е безпринципна организация, показва се още в изказването.

От сдружението припомнят, че те самите към този момент са показали своята листа за евровота " Път на младите ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР