Цветелина Пенкова, която се класира на трето място в евролистата

...
Цветелина Пенкова, която се класира на трето място в евролистата
Коментари Харесай

Цветелина Пенкова от листата на БСП напусна ръководството на Милениум

Цветелина Пенкова, която се класира на трето място в евролистата на Българска социалистическа партия, напусна управлението на "Милениум Клуб България "- организация на българите, живеещи в чужбина, основана в Лондон, поради идната акция за избор на членове на Европейския парламент. Тя остава единствено член на Клуба.

Във връзка с идните европейски избори Цветелина Пенкова краткотрайно освободи позицията си на заместник-председател и член на УС на "Милениум Клуб България " до идващото Общо заседание на клуба. Управителният съвет желае доста триумфи на Цветелина в нейната акция и ѝ благодари за приноса към основаването и развиването на организацията. Това известие е пуснато на страницата във Facebook на организацията.

"Милениум " постоянно е целял да дава благоприятни условия на членовете си да се осъществят в политиката, държавната администрация или частния бранш. Не би следвало да е изненада за никого, когато това се случва. Важно е да подчертаем обаче, че пътят, който Цветелина е избрала, е неин персонален и "Милениум " няма никакво присъединяване в нейната номинация, се споделя още в известието.

В същото време, въпреки и безпартийна, "Милениум Клуб България " не е безпринципна организация. "Ние имаме ясни визии за бъдещето на Европейския съюз, които сме изложили в акцията си "Бъдещето на Европа " и които сега се отстояват от самостоятелната листа "Път на младите ", чието ядро е формирано от членове на клуба ", написа още в обществената мрежа.

Припомняме, че ръководителят на Клуб "Милениум " Румен Чолаков, ще е лидер на евролиста, подкрепена от Национална движение „Симеон Втори" и "Новото време ".

След единомислещо решение Управителният съвет назначи Калоян Буковски за изпълняващ длъжността заместник-председател на Управителния съвет с неотложен резултат. В публикуваната информация се споделя, че Калоян е една от водещите фигури на организацията, мотор на стратегиите "Краят на прехода " и "България 2040 ", както и деен участник във визията на "Милениум " за "Бъдещето на Европа ".

Калоян Буковски е приключил две степени в Единбургския университет – приложна математика и математически оптимизации. Работи като старши съветник по планове на територията на Англия и Ирландия. Основните му професионални посоки му са просвета за данните, кредитен риск и финансови интервенции. Създател и на културния план "Българи от ново време " – сцена за български създатели отвън границите на България
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР