Цветелина Николова, предприемач и управляващ директор на Катаржина Естейт, бе

...
Цветелина Николова, предприемач и управляващ директор на Катаржина Естейт, бе
Коментари Харесай

Цветелина Николова, предприемач и управляващ директор на Катаржина Естейт, с награда Почетен посланик на Новините 2019


Цветелина Николова , бизнесмен и ръководещ шеф на Катаржина Естейт, бе отличена като " Почетен дипломат на Новините - 2019 ", категория " Бизнес ", в класацията на една от най-големите български англоезични медии – Novinite.com.

Наградата й бе връчена от изпълнителния шеф на Novinite Group – Даниела Кетенлиева, която показа, че изборът за категория Бизнес е бил доста сложен, а фактът, че е извоюван от дама, прави достижението още по-голямо!

Цветелина Николова благодари за получената премия и показа, че е доста щастлива и ще продължи дейната си работа за разпространение на българската винена просвета по света.

Церемонията по връчването се състоя в офиса на M3 Communications Group, Inc., където Максим Бехар, основен изпълнителен шеф на организацията също поздрави Цветелина Николова за оценката.

 256802

Цветелина Николова управлява също Belizza Wineries и Platinum Brands - дистрибутор на вино и високоалкохолни питиета.

Цветелина е най-младият българин с диплом за " Магистър на науките по Винен мениджмънт " от извънредно влиятелния OIV (Международна организация по лозарство и винарство). Паралелно има и диплом за " Мениджмънт в бранша на винопроизводство и лозарство " от университета СупАгро (Монпелие, Франция).

Вдъхновена от международния опит и нещата, които е научила там, Цветелина посвещава креативната си сила на визията да сложи България на международната винена карта. Инициатор и създател е на разнообразни планове, свързани с известността на България като производител на качествени виновност, както у нас, по този начин и на интернационално равнище.

" Виното е изкуство, музика, обич, страст, с която би трябвало да живеете в сърцето си и да разказвате историята му със пристрастеност. Така работят нещата ", признава Цветелина.

Любовта си към виното разказва и в книга. През 2018 година тя издава богато илюстрирана " библия на българските виновност и обичаи " - " Вината на България ", която е отпечатана на български и на британски език.

Цветелина Николова е оповестена за " Млад управител " на 2012 година Тя е измежду десетте финалисти на влиятелния народен конкурс " Мениджър на годината " през 2015, 2016 и 2017 г.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР