Цветелина Николова е финалист в конкурса Мениджър на годината 2017“.

...
Цветелина Николова е финалист в конкурса Мениджър на годината 2017“.
Коментари Харесай

10 въпроса към 10-имата финалисти

Цветелина Николова е финалист в състезанието „ Мениджър на годината 2017 “. Тя е у правляващ шеф на „ Катаржина Естейт “, „ Белица Уайнъри “, „ Кончерто Уайнъри “ и Платинум Брандс
Защо Вие би трябвало да станете Мениджър на годината?
- Участието ми в „ Мениджър на годината “ се основава на доверието, което имам към този конкурс и който всяка последваща година става все по-добър и като организация и като участници в конкуренцията за огромния приз.

Още от първия път, в който участвах в състезанието знаех, че този формат е огромно предизвикателство за мен. Три пъти стигам до финалната десетка и всякога изпитвам все по-голяма упоритост да се състезавам за купата „ Най-добър управител “. През тези години, които ме разделят от първото ми присъединяване в състезанието не престанах и за момент да работя за моето израстване като ръководещ управител и експерт. Резултатите на компанията, която ръководя са доста положителни, виновността, които произвеждаме в Катаржина Естейт печелят медали и награди от най-престижните винени състезания. Екипът, с който работя е извънредно професионален и за мен е наслаждение да работим дружно по разнообразни планове.

Ежедневието ми е отдадено съвсем напълно на работата, реализиране на разнообразни мои нови хрумвания за развиването на компанията – нови виновност, новаторски способи за налагане на новите артикули, нови провокации. Наскоро се дипломирах в един от най-престижните институти във Франция - OIV и към този момент съм магистър по винен мениджмънт. Моите проекти от тук нататък са освен да развъртвам „ Катаржина Естейт “ и останалите компании, които ръководя, само че и да работя за националната идея за разпространение на България като производител на виновност на международно равнище. Вярвам, че ще съумея!
Какво сполучливият управител прави по-добре от другите?
- Едно от качествата, които сполучливият управител има е да има световен взор върху развиването на бизнеса си. Не е задоволително да си наясно какво се случва единствено през днешния ден. За да си сполучлив би трябвало да имаш стратегически проект за бъдещето, най-малко 5 години напред. Трябва да умееш да работиш добре с екипа си, да приемаш всеки един от чиновниците самостоятелно. Да умееш да
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР