Цветелина Михайлова е новият прокурист на ЗК България Иншурънс. Назначението

...
Цветелина Михайлова е новият прокурист на ЗК България Иншурънс. Назначението
Коментари Харесай

Нов прокурист начело на ЗК България Иншурънс

Цветелина Михайлова е новият пълномощник на ЗК България Иншурънс. Назначението е в действие от 7-ми януари тази година, прецизираха от застрахователната компания. 

Цветелина Михайлова притежава над 20 години опит и експертиза в областта на застраховането, както в обработката на застрахователни искания, по този начин и в продажбите, маркетинга и бизнес развиването, с който става част от управителния екип на България Иншурънс. До избирането й за пълномощник, Цветелина Михайлова оглавява Дирекция „ Продажби и бизнес развиване “,  като за последните три години на този пост в компанията има осъществени зад тила си редица основни планове, в унисон с бизнес тактиката на България Иншурънс за реализиране на по-добро потребителско задоволство и резултати посредством създаване на новаторски артикули и цифрови решения, по-добре структурирани процеси и високоефективни екипи.

В новата си роля тя ще продължи да поддържа стратегическото развиване с фокус, ориентиран към опазване лидерската позиция на компанията в здравното обезпечаване, високото качество на предоставяните застрахователни решения и услуги, разширение на портфолиото,  надграждане взаимоотношенията с бизнеса и ритейл клиентите, и подобряването на оперативните процеси.

Цветелина Михайлова е икономист, с просветителна степен по „ Застрахователен мениджмънт “ от УНСС, София и магистърска степен  „ Застраховане и обезпечаване “ от ВУЗФ, София.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР