Цветелина Грахич смъкна почти три пъти хонорара си. Но и

...
Цветелина Грахич смъкна почти три пъти хонорара си. Но и
Коментари Харесай

След Раздялата Със Слави Цветелина Грахич Съвсем Го Закъса. Вижте До Къде Се Докара

Цветелина Грахич смъкна съвсем три пъти хонорара си. Но и това несъмнено не оказва помощ. Босненката към този момент пее против 700 лева При Слави Трифонов хонорарът й за присъединяване отвън шоуто беше 2000 лева Но половината от сумата прибираше Дългия. Въпреки, че в този момент за Грахич действително остават повече пари, участията й се броят на пръсти. Месечно тя има най-вече до 3 изяви, което е извънредно незадоволително, защото в този момент разноските й са по-високи.

Освен за театралните си тоалети, грима и прическата, босненката би трябвало да се погрижи и за всичко останало, обвързвано с песните й. Тя заплаща освен на музиканти, само че и на текстописци, защото на процедура се самопродуцира, написа разкрития.ком.

Впечатление на всички прави и стряскащия външен тип на певица. Покрай напрежението и тежките диети, тя към този момент е замязяла на мумия. Кожата на корема й се сбръчкала до неразбираемост. Засега от тежките режими е пощадена само кожата на лицето й, само че заслуга за това имат филърите, които певицата си слага в региона на челото и устните.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР