Цветелина Георгиева завърши участието си на Европейското първенство по тенис

...
Цветелина Георгиева завърши участието си на Европейското първенство по тенис
Коментари Харесай

Цветелина Георгиева завърши участието си на Европейското по тенис на маса до 21 г.

Цветелина Георгиева приключи присъединяване си на Европейското състезание по тенис на маса (21 г.) в Сараево (Босна и Херцеговина), като най-успешното показване на 17-годишната ни тенисистка бе на сингъл при дамите – измежду първите 32. Тя се показа чудесно през първия стадий, само че не можа да прескочи втория и да се класира за главната скица от 16 състезателки.

Нови европейски първенци се излъчиха и в петте категории.

При смесените двойки румънците Истате/Митрофан бяха детронирани от полския дует Кулжиски/Виелгос. При женските двойки след две следващи трофеи Йълмаз/Харач отстъпиха златото на германката Гриезел и румънката Росу, а турската двойка остана даже без орден. Полякът Самуел Кулжиски, който е миналогодишен първенец на сингъл, се размина с втори златен орден, откакто с колегата си Кубик бяха победени на финала при мъжките двойки от французите Уго Дешан и Тибо Поре.

Неуспешно бе шампионата за румънката Елена Захария на сингъл при дамите, която също остана без отличие. Титлата завоюва хърватката Хана Арапович. При мъжете първенецът на двойки от миналогодишното състезание в Клуж Напока (Румъния) Андрас Ксаба загуби на финала от поляка Милош Реджимски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР