Цветелин Маринов — Цуни проговори за Преслава. Брюнетката и милионера

...
Цветелин Маринов — Цуни проговори за Преслава. Брюнетката и милионера
Коментари Харесай

Леш В Ефира На Брадъра! Цуни Хвърли Ядрената Бомба За Преслава, Това Обръща Всичко! Никога Не Е Била

Цветелин Маринов — Цуни проговори за Преслава. Брюнетката и милионера дълго време бяха свързани, че са двойка и че имат връзка. Оказа се обаче, че това не е правилно. Нещо повече — Цуни в никакъв случай не е имал каквито и да е връзки с Преслава.

„ Имах връзка с Елена Паришева и Ивелин Попов от мен я отмъкна. Никога не съм бил с Преслава. Може да е имала интерес към мен, може да е имало искри, само че просто аз не започнах стъпки в тази посока. А това, че сме ходили в Дубай — бяхме огромна компания и по този начин се случи, че пътувахме всички дружно. Нямаше нищо изключително “, споделя още той.

Цуни добави още, че е имал интерес към Енджи Касабие, само че не е имал нищо общо с нея. „ Веднъж й писах за флирт, само че тя не ми отговори. Веднага й изтрих телефона по-късно “, споделя още той. Милионерът разкри детайлности и за връзката си с Алекс Богданска. „ Познавам я още преди да се събере с Даниел Петканов. Завъртях се към нея, само че тя ме лъжеше, че си няма гадже. В следствие разбрах, че си има гадже, само че нещата са на привършване — в Гърция беше “, разкрива още той.

Цуни обаче не завоюва утвърждението с историите си. Емануела, която бе посетител в студиото съобщи, че това е опит за пиар от негова страна. „ На него му харесва да го свързват с известни дами. И да получава телефоните номера на разнообразни хубавици на салфетки. Затова и употребява случая сега да си направи реклама. Просто желае още внимание под формата на салфетки “, разкрива още тя.

Самият Цуни за момента е много обран и с изключение на признанията пред Антон Стефанов се въздържа от мнения за персоналния си живот. Освен, че призна интереса си към две от дамите в къщата, той е много предпазлив за дамите в живота си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР