Цветът на задаващата се 2020 г. ще бъде Classic Blue

...
Цветът на задаващата се 2020 г. ще бъде Classic Blue
Коментари Харесай

Цветът на 2020: класическо синьо

Цветът на задаващата се 2020 година ще бъде Classic Blue (в свободен превод " класическо, типично синьо " ) ", разгласи институтът " Пантон ". В скалата от цветове той е под номер Pantone 19-4052.

Всяка година американският институт в детайли проучва международните трендове - от протичащото се по стилните сцени и развлекателния бизнес до медиите и цялостното въодушевление в обществата - с цел да предвижда кой може да е пожеланият цвят за идващите 12 месеца. Мнозина дизайнери и модисти се преценяват с избора му.

" Класическото синьо показва непоклатимост, неизменност и съгласуваност ", изяснява през " Асошиейтед прес " Лаура Пресман, вицепрезидент на " Пантон ". Агенцията разяснява, че в тежки времена, преминавайки в ново десетилетие, " Пантон " се връща във времената на мира и убеденост. Лаура Пресман прецизира, че цветът носи успокояващо наличие: " Всеки се усеща комфортно в синьо ".

" Много от нас се усещат уплашени и изцяло претрупани ", споделя Пресман. Според нея хората са доста тревожни и несигурни, без значение къде се намират, и класическото синьо ще им помогне да се концентрират повече върху грижата за себе си.

Институтът обаче не се лимитира единствено до избора на цвета. В страницата си във " Facebook " " Пантон " оповестява, че дружно с компанията за аромати и усети Firmenich са създали мирис, който пресъздава същността на " миризмата на класическо синьо ". Той е разказан като " нотки на синя вода и морска сол.водна лилия и морски водорасли, мускус, успокояващи минерали и океански дървен материал за дълбочина, успокоение и успокоителен свършек ". Ароматът ще бъде вложен в свещи и ще може да се долавя при горенето им.

В партньорство с компанията Audio UX е създаден и " звукът на класическо синьо ", наименуван Vivid Nostalgia и разказан в страницата на " Пантон " в обществената мрежа като " учреден на безвремието и трайната природа ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР