Цветът на тоалета до голяма степен определя избора ни на

...
Цветът на тоалета до голяма степен определя избора ни на
Коментари Харесай

Кои бижута биха паснали идеално за рокля

Цветът на тоалета значително дефинира избора ни на бижута. Можете да подберете бижута за роклята си съгласно правилото на контраста, само че той не би трябвало да внася какофония в изображението.

Вторият вид е изборът на бижута, които да подхождат на цвета на тоалета. Но в този случай би трябвало да се уверите, че бижутата няма да се изгубят на фона на роклята.

Освен това, когато избирате цвета на бижутата, би трябвало да вземете поради вашия външен тип. За светлокожите девойки бижутата в студени тонове са най-подходящи, а за тези с тъмна кожа са идеални топлите нюанси. При избора на бижута е доста значимо да се вземат поради стилът, предназначението на тоалета и материята, от която е ушит.

• Сребърните бижута ще разрешат на една синя рокля да заблести в целия си искра, а в случай че би трябвало да поставите ослепителен акцент, тогава би трябвало да изберете мрачно червени бижута.

• Да се комбинира алена рокля дружно с спомагателни бижута не е изключително належащо, защото цветът е самодостатъчен. Но в случай че желаете да употребявате такива, тогава би трябвало да ги изберете, според от предназначението на тоалета ви. Така че, за вечерно излизане в алено, бижутата в златен колорит, както и в черно, са идеални. За нехаен вид можете да употребявате бижута в бели или червени тонове (червеното не би трябвало да съответствува в звук с роклята, би трябвало да е по-светло или по-тъмно като нюанс).

• Рокля в цвят бордо в богат колорит се нуждае от бижута в златен цвят. Различни „ ягодови “ нюанси – боровинка, къпина, алена боровинка – са подобаващи за бургундския колорит на роклята. Лесно е да изберете бижута за бежова рокля, защото този цвят се съчетава с огромно многообразие от нюанси.

• Жълтата рокля би трябвало да бъде допълнена с лилави бижута. За да си създадете гальовен сантиментален външен тип, по-добре е да употребявате светли тонове на лилавото (люляк, виолетово). Бижутата в люлякови и патладжанови нюанси на фона на жълта рокля са вид за по-смели девойки.

• На зелената рокля ще пасват по нов и пресен метод златни или сребърни бижута. Ярък акцент може да се сложи благодарение на бижута с коралов цвят.

• Бялата рокля може да бъде допълнена с цветни бижута. Червените и сините цветове ще създадат външния ви тип грациозен, пастелните нюанси са подобаващи за основаване на сантиментална визия.

• Перлите ще придадат изисканост на черна рокля.

• За рокля с флорален принт не избирайте многоцветни бижута. Струва си да изберете един от нюансите, които участват в цвета на облеклото и да изберете бижута от този съответен цвят.

• Трудно е да изберете бижута за карирана рокля. Декорациите за такова облекло би трябвало да бъдат допустимо най-опростени.

Стилни за вечерта

И по този начин, вечерните рокли постоянно се шият от елементарни красиви материи с гладка, текстурирана или лъскава повърхнина. Когато избирате бижута към тях, би трябвало да се придържате към правилото: облекла със строга кройка и сбит дизайн могат да се комбинират с солидни и закачливи бижута. За рокли със комплицирана кройка си коства да изберете грациозни и скромни бижута.

Когато избирате обеци, би трябвало да вземете поради прическата си. Дълги обеци могат да се употребяват за вдигната прическа. Ако косата ви е спусната, тогава е по-добре да вземете солидни обеци.

Коктейлни рокли

Можете да изберете най-различни бижута за коктейлни рокли, най-важното е те да подхождат на стила ви. За рокли от леки материи с тънки презрамки си коства да изберете нежни и грациозни огърлици.

Летни рокли

Бижутата за летните ви ежедневни рокли могат да бъдат закачливи и огромни. Днес естествените материали са на мода, тъй че си коства да употребявате артикули от дърво или полускъпоценни камъни. Но и пластмасовите бижута в композиция с лятна рокля също могат да наподобяват стилни.

Офис жанр

За вашата бизнес рокля би трябвало да изберете бижута в типичен непоколебим жанр. Най-доброто решение е да употребявате един детайл, да вземем за пример висулка или брошка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР