Цветът на очите издава характера и дарбите, твърдят френски учени. Сиви

...
Цветът на очите издава характера и дарбите, твърдят френски учени.
Сиви
Коментари Харесай

Дарбите си личат по цвета на очите

Цветът на очите издава характера и дарбите, настояват френски учени.

Сиви очи имат влюбчивите натури. Любовта при дамите се демонстрира единствено когато са боготворени от противоположния пол. Сивооките господа могат да бъдат от време на време студени, внезапни и властни, само че в никакъв случай сантиментални.

Хората със сини очи са надарени с богато въображение. Те са артистични, обаятелни и контактни. Често вършат великодушни и благородни жестове към близките. Характерът им е открит с възприятие за комизъм.

Понякога гледат по-леко на живота, в сравнение с би трябвало.

Подходащи специалности зе тях са всички в сверата на връзката и общуването с доста хора.

Кафявите очи приказват за успокоение и улегналост. Те обаче крият огнена пристрастеност. Това са хора на дейностите, не на думите.

Зеленооките пък са извънредно пробивни. Умът им е изострен като бръснач и незабавно преценят всяка обстановка в живота си. Имат сложен темперамент и почитат единствено преуспелите хора.

Пъстрите очи издават благодушие и забавление. Много положителни съпрузи и родители, а в любовта са преди всичко другари. Не са егоистични натури. Способни и ценени в работата, постоянно са безсъвестно употребявани от началници и близки хора.

Чернооките изпепеляват с бурната пристрастеност, която крият в душата си. Те са избухливи и постоянно стигат до спорове даже с близки хора. Приемат любовта и секса като непроменяемо единение, само че са ревностни, мнителни и прекомерно настойчиви в желанията си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР