Цветът на 2018 г. ще бъде ултравиолетово. Ултравиолетово се наложи

...
Цветът на 2018 г. ще бъде ултравиолетово. Ултравиолетово се наложи
Коментари Харесай

Ултравиолетово - цветът на 2018 г.

Цветът на 2018 година ще бъде " ултравиолетово ".

" Ултравиолетово " се наложи поради асоциацията с контракултурата, устрема към автентичност, досетливост и въображение, изясни вицепрезидентът на Института " Пантон " Лори Пресман. Организацията годишно дефинира " цветът на годината ".

" Живеем в комплицирани времена ", споделя Пресман. " Свидетели сме на боязън от напредничавостта и на това по какъв начин хората реагират на този боязън. "

Нюансът не е определен с политически съображения. Когато бъде употребен за интериор, промишлени пространства, артикули, мода, изкуство, храна, не става въпрос дали живееш с ограничавания или без, а изобщо да не се съобразяваш с ограничавания.

В " ултравиолетово " има повече синьо, в сравнение с алено, което значи " повече мисъл, мистичност, нематериалност ". В нюанса има и пристрастеност от алените полутонове.


" Зеленина " е цветът на 2017

Възстановяване на връзката с природата е един от сигналите на нюанса

Цветът на 2017 година беше " зеленина " - витално зелено с жълт нюанс, симптом за предпочитание за възобновяване и възобновяване на връзката, както с природата, по този начин и с значимите за индивида неща.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР