Цветарските магазини в Италия могат да отворят и да продават

...
Цветарските магазини в Италия могат да отворят и да продават
Коментари Харесай

Италия отвори магазините за цветя, растения и семена

Цветарските магазини в Италия могат да отворят и да продават продукцията си, заяви италианският новинарски канал " РАИ нюз 24 ".

Продажбата на дребно на семена, цветя и растения е позволена на цялата територия на страната, в случай че не е неразрешена от локалните управляващи, показва италианският министър за селското стопанство Тереза Беланова, представена от малкия екран.

Тази рецесия ни лишава от опцията да поддържаме връзка с околните и приятелите си, да работим и да печелим. Поставянето на растения в домовете ни, по балконите и в градините може малко да украси живота ни, а също е и поддръжка за бранша, който е на ръба на банкрута, уточни Беланова.

Тя посочи, че в бранша работят 100 000 души, като огромна част от приходите са през пролетния интервал.

За да се спре разпространяването на ковид в Италия е лимитирано напредването. Много компании вкараха отдалечена работа за чиновниците си. Затворени са учебни заведения, магазини, без магазините за артикули от първа нужда, заведения за хранене и питейни заведения, спортни зали, развлекателните и културни обекти. Освен това са затворени всички предприятия, които не създават предмети от първа нужда.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР