Цветанов трябва да приеме факта, че български политици може да

...
Цветанов трябва да приеме факта, че български политици може да
Коментари Харесай

Жельо Бойчев: ГЕРБ да разберат, че Радев е президент с мнение

Цветанов би трябвало да одобри обстоятелството, че български политици може да се срещат и без него. Това разгласи депутатът от Българска социалистическа партия Жельо Бойчев пред Българска национална телевизия във връзка абсурда от визитата на президента Радев в Свищов, когато при срещата му с кмета на града не е бил позволен Цветан Цветанов.

„ Имаме очевидна борба с ГЕРБ по доста тематики и това е видно. Последното безумство бе организирането на комисия за самолетите „ Грипен ". Целта е Българска социалистическа партия да бъде натикана в ъгъла. И тъй като това не става, има и офанзива против Радев. Просто към този момент ГЕРБ би трябвало да схванат, че имаме президент, който не е дисциплиниран, за разлика от предходния. Румен Радев, доколкото го познавам, е човек с мнение ", сподели още Бойчев.

„ 3 милиарда лв. за военните са доста пари и би трябвало да се знае по какъв начин ще се харчат. Има написани правила по какъв начин да се работи, а анкетната комисия е изцяло непотребна ", добави социалистът.

„ Темата НДК към този момент е друго нещо. Това е огромно тестване за ГЕРБ. Искам да видя по какъв начин ГЕРБ ще поддържат основаването на тази комисия, тъй като тя ще проверява ГЕРБ. Лиляна Павлова провокира инспекцията в НДК. После излиза Боршош и споделя, че няма да се подаде на напън. Общо има 45 млн. лв. вкарани в НДК за председателството. Лиляна Павлова желае да знае по какъв начин се разходват и дали не се отклоняват. Проблемът си е в ГЕРБ. Нека кажат какво става в НДК ", добави още Бойчев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР