Цветанов: България все по-успешно отстоява интересите си в ЕСЕсенната парламентарна

...
Цветанов: България все по-успешно отстоява интересите си в ЕСЕсенната парламентарна
Коментари Харесай

Цветанов: България все по-успешно отстоява интересите си в ЕС

Цветанов: България все по-успешно отстоява ползите си в Европейски Съюз
Есенната парламентарна сесия се открива при добра ситуативност на България в Европа. България все по-успешно се оправя с това да отстоява ползите си в Европейски Съюз. Европа се интересува от нас, следи ни, чува ни и ни прави оценка. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на новия парламентарен сезон, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Политическите ни съперници опълчиха европейските на вътрешните ни проблеми. И най-големите критици няма по какъв начин да не осъзнават, че постигнатото през днешния ден е било предпочитание за българските управници десетилетия обратно, добави Цветанов.

Не стихват напъните от ляво да се стартират вести и събития в ущърб на ръководещите. Тонът на говорене от дълго време е минал границите на приличието. Знаем, че сме неуместна коалиция за съперниците си, тъй като съумяхме да дадем отпор на безотговорния популизъм. За следващ път заявяваме волята си да следваме законодателните цели в управническата стратегия на ГЕРБ-ОП. Знаем, че точно поради постоянството ни да изпълняваме обещанията и продължаваме да получаваме публично доверие и поддръжка, това ще проличи още веднъж и на идните избори следващата година за Екологичен потенциал. Българското председателство ни даде скъп опит, работеща администрация, изясни Цветанов.

Сред законодателните цели на ГЕРБ Цветанов открои това, че законотворческият развой не би трябвало да е пленник на случайни политически оценки и тълкувания. Трудът ни имаме вяра, че ще е оценен по достолепие, когато търсим публичен консенсус. Силните партии стават още по-силни, когато работят в среда на политическа уместност, акцентира Цветанов. Благоприятно събитие са направените промени в Наказателно-процесуален кодекс, Граждански процесуален кодекс и Административнопроцесуален кодекс, стремим се да развием електронното правораздаване. Да прилагаме обновена правосъдна карта, която да преодолее районните диспропорции в разпределението на делата, изброи Цветанов. Очаквайте още детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР