Цветанка Ризова се забавлява с чалга, журналистката нарушава закона и

...
Цветанка Ризова се забавлява с чалга, журналистката нарушава закона и
Коментари Харесай

Цветанка Ризова се кефи на чалга и пуши като комин на закрито


Цветанка Ризова се забавлява с чалга, журналистката нарушава закона и пуши на закрито като комин

Цветанка Ризова е измежду най-честите клиенти на заведението „ Булгар” благосъстоятелност на арестуваните в Испания богаташи Ветко и Маринела Арабаджиеви.

То се обитава в техния хотел и е едно от най-скъпите в столицата.

Там храната е на баснословни цени като порция от риба звук се харчи за 31.90 лева, а такава от еленско филе коства 79.90 лева

Скъпотията обаче не тормози водещата на коментарното предаване „ Лице в лице” защото най-малко един път в седмицата вечеряла в шикозния ресторант.

Ризова поръчвала единствено нискокалорични ястия като се стараела да не загуби тънката си фигура като наблягала единствено на изискани, само че диетични блюда. Хранела се здравословно и с вечерята не пропущала да се почерпи с чаша бяло вино. Но като върла пушачка пушела цигара след цигара. Не й стигала една кутия на вечер. Макар съгласно закона пушенето на закрито да е неразрешено.

Като на постоянна клиентка общителните сервитьори незабавно й предоставяли пепелник. В който журналистката гасяла фас след фас. Ризова е обществена персона и би трябвало да е наясно, че държанието й би трябвало да е за образец, а не да гази разпоредбите.

Край нейната маса постоянно било оживено. Тъй като оркестъра постоянно я поздравявал персонално като й свирел на уше. Цветанка Ризова постоянно е твърдяла, че е огромен обожател хард рока, само че постоянно е забелязвана да се забавлява в клубове където на респект е балканския поп фолк. Именно подобен е репертоара на музикантите в снобарското заведение на Арабаджиеви, предават от retro.bg.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР