Цветанка Ризова преживява тежка любовна драма. Наскоро водещата на Лице

...
Цветанка Ризова преживява тежка любовна драма. Наскоро водещата на Лице
Коментари Харесай

Крах в bTV! Tв водеща рухна след тежка любовна раздяла...

Цветанка Ризова претърпява тежка любовна драма. Наскоро водещата на " Лице в лице “ се разделила с последната си тръпка – 12 години по-младия от нея доктор Веселин Йолов. Инициатор на разлъката им станал той, тъй като му се наложило да замине в чужбина.

От няколко седмици медикът се подвизава в Хърватия, където бил изпратен на работа с още негови сътрудници от България. Родом от Бяла Слатина, Веселин приключил Медицинския университет в столицата, а до неотдавна практикуваше в отделението по ортопедия и травматология към Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи. Освен това работеше за положително име и като изнасяше лекции в Академията на МРВ. Заради отдадеността си в работата бил определен да замине за Хърватия, а предлагането било толкоз неустоимо, че и за момент не се поколебал, написа " Ретро “.

Макар Цветанка да се надявала Йолов да сложи възприятията си към нея преди всичко и да избра да остане до нея, след финалното му решение останала надълбоко разочарована. Все отново докторът бил едвам на 41 години, специалността му била пръв приоритет и занапред желал да се потвърждава пред сътрудниците си в сектора.

Откакто обичаният й отпътувал, Ризова напълно залиняла и отслабнала още повече. На прага на анорексията журналистката беше и когато се разведе с бащата на сина си – предприемача Анатоли Георгиев, след 20-годишен благополучен брак.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР