Цветанка Ризова преживява тежка любовна драма. Наскоро водещата на Лице

...
Цветанка Ризова преживява тежка любовна драма. Наскоро водещата на Лице
Коментари Харесай

Цветанка Ризова рухна след тежка любовна раздяла!

Цветанка Ризова претърпява тежка любовна драма. Наскоро водещата на " Лице в лице “ се разделила с последната си тръпка – 12 години по-младия от нея доктор Веселин Йолов. Инициатор на разлъката им станал той, тъй като му се наложило да замине в чужбина. 

От няколко седмици медикът се подвизава в Хърватия, където бил изпратен на работа с още негови сътрудници от България. Родом от Бяла Слатина, Веселин приключил Медицинския университет в столицата, а до неотдавна практикуваше в отделението по ортопедия и травматология към Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи. Освен това работеше за положително име и като изнасяше лекции в Академията на МРВ. Заради отдадеността си в работата бил определен да замине за Хърватия, а предлагането било толкоз неустоимо, че и за момент не се поколебал, написа " Ретро “.

Макар Цветанка да се надявала Йолов да сложи възприятията си към нея преди всичко и да избра да остане до нея, след финалното му решение останала надълбоко разочарована. Все отново докторът бил едвам на 41 години, специалността му била пръв приоритет и занапред желал да се потвърждава пред сътрудниците си в сектора. 

Откакто обичаният й отпътувал, Ризова напълно залиняла и отслабнала още повече. На прага на анорексията журналистката беше и когато се разведе с бащата на сина си – предприемача Анатоли Георгиев, след 20-годишен благополучен брак.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР