Цветанка Ризова предпочете българското Черноморие за тазгодишната си лятна почивка,

...
Цветанка Ризова предпочете българското Черноморие за тазгодишната си лятна почивка,
Коментари Харесай

Цветанка Ризова се пусна по бански! Водещата се стиска за шезлонг +Твърди, че не се е развела и че няма ново гадже

Цветанка Ризова избра българското Черноморие за тазгодишната си лятна отмора, разбра HotArena.

Водещата на „ Лице в лице “ не се изкуши от лукса на най-оборотните и настоящи морски курорти у нас, а още веднъж избра да изпусне парата във безконечния Несебър.

Въпреки че Цветанка е една от най-скъпоплатените журналистки в родния тв ефир, явно цените на чадърите и шезлонгите и на нея й се виждат повишени . За да не харчи непотребни пари за сянка, тв звездата опъна кърпата си непосредствено на пясъка, съвсем като елементарните туристи, писа „ Ретро “.

За да не притегля непотребни погледи върху себе си, 54-годишната Ризова се бе дегизирала с шапка вид „ идиотка “ и големи слънчеви очила, прикриващи половината от лицето й. За сметка на това бе оставила на показ повече плът, защото банският, с който се появи, беше от две половинки, решен в тъмносин колорит.

Компания на Цветанка й правеше единствено телефонът й, разглеждането на който редуваше с пушене на цигари.

От много време се приказва, че водещата се е разделила с предприемача Анатоли Георгиев, с който имат близо 20-годишен брак. Появиха се и клюки, че Ризова има нов мъж до себе си и възнамерява женитба.

Няма нищо такова. Всеки празник е със фамилията ми, само че не считам, че би трябвало да изяснявам персоналния си живот на другите. Приемам да се приказва за него единствено в случай че се съдържат поучения за хората, само че да се търсят евтини сензации е безсмислено “, безапелационна е журналистката, цитира „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР