Цветанка Ризова повтаря лъжите на Бойко Борисов, но мълчи за

...
Цветанка Ризова повтаря лъжите на Бойко Борисов, но мълчи за
Коментари Харесай

СКАНДАЛ в ефира: Цветанка повтаря лъжите на Бойко, мълчи за Мата Хари и милионите от Черепа

Цветанка Ризова повтаря лъжите на Бойко Борисов, само че мълчи за Мата Хари и милионите от Васил Божков. Мълчи, тъй като и тя директория от крадените пари.

Това написа преди минути във фейсбук топ дисидентът Петър Бояджиев във връзка присъединяване на Кирил Петков в предаването на Цветанка Ризова.

Ето цялостния текст, има мотив за размисли:

Заради Кирил Петков си предизвиках да чувам през днешния ден БТВ, макар, че имам алергия от  Цветанката. Тя постоянно се държи като юрист на заловен апаш, пред съда.

Крадецът отхвърля, макар всички доказателства, и юристът повтаря към обвиняването и съдията, но госпада, белким не виждате, че моят клиент ви споделя, че нищо не е откраднал. Тя не пита Кирил Петков, какви са желанията му.

Реклама

Какво и по какъв начин ще прави. Вземала едно листче и чете лъжите на патологичният измамник Борисов и повтаря, но вижте какво споделя Борисов.

Гледал съм доста изявленията във Франция. Журналистите слагат въпросите които си слага обществото и желаят претендентите да дадат отговор на обществото.

Тя повтаря единствено очевидните неистини на Борисов във формата на въпроси. Да сте я видели да слага въпроси на Борисов, които повдига към този момент години обществото.

Да го пита коя е Мата Хари или какво е правил спарите на Божков. Ами няма да я видите, тъй като и тя директория от крадените пари.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР