Цветанка Ризова от близо година има връзка с доста по-млад

...
Цветанка Ризова от близо година има връзка с доста по-млад
Коментари Харесай

Ето го младокът, който разведе Цветанка Ризова

Цветанка Ризова от близо година има връзка с много по-млад от нея мъж.

Журналистката е разтурила 20-годишния си брак с предприемача Анатоли Георгиев още при започване на предходната 2017 година, когато се срещнала с сегашния си обичан. За формалния си бракоразвод ТВ водещата не обелва и дума евентуално тъй като с някогашния й към този момент брачен партньор са се разбрали да го опази от медийни кавги, писа „ Ретро “.

Новият й обичан е доктор Веселин Йолов. Двамата за първи път се появиха на музикална изява на нейната добра другарка Маргарита Хранова. Двамата към момента заобикалят да интимничат на обществени места. Често могат да бъдат видяни да купонясват в столични пиано питейни заведения с мотив и без мотив.

Новият мъж не разполага с изобилно благосъстояние и връзки, само че е не по-малко просветен и проспериращ. Родом е от Бяла Слатина и е приключил Медицински университет в столицата, а сега практикува в отделението по ортопедия и травматология към Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи. Изнася лекции и в Академията на Министерство на вътрешните работи.

Негови познати споделят, че той бил неприкрит благородник и се отнасял като с кралици с всички дами в болничното заведение – сестри, колежки или пациентки.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР