Цветана Златанова от Пловдив спечели 20 000 лева, след като

...
Цветана Златанова от Пловдив спечели 20 000 лева, след като
Коментари Харесай

Билет „Кръстословица“ зарадва с 20 000 лева пенсионерка от Пловдив

Цветана Златанова от Пловдив завоюва 20 000 лв., откакто реши една кръстословица. Тя обаче не е от елементарните - става въпрос за билет „ Кръстословица " на Лотария България. Щастливата преживелица се разиграва в пункта на „ Евробет " на улица „ Хаджи Димитър " № 55, където Цветана отива на кафе с другар. Спонтанно взема решение да опита шанса си с някой от билетите на Лотария България. Погледът ѝ се стопира на „ Кръстословица " и от цялото тесте сграбчва първия.

Следва игра на думи, до момента в който в един миг се обърква. Знае, че има облага, само че не и нейната стойност. От неспокойствие не може да преброи познатите думи и дава билета за инспекция в пункта. Букмейкърът удостоверява луксозната сума от 20 000 лв., а пловдивчанката най-накрая се усмихва и се обажда на щерка си, с цел да ѝ заяви положителната вест. Щастието е неописуемо, тъй като облагата идва в доста подобаващ миг за фамилията ѝ.

Вече има специфичен „ ВТОРИ ШАНС " и за непечелившите Ви билети, който Ви дава страхотната опция да участвате в жребии за атрактивни предметни и парични облаги. Регистрирайте се за присъединяване на eurobet.bg. Научете повече ТУК.

Успех на всички с билетите на Лотария България!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР