Цветана Пиронкова започна по брилянтен начин участието си в тазгодишното

...
Цветана Пиронкова започна по брилянтен начин участието си в тазгодишното
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова с впечатляващ старт на Ролан Гарос

Цветана Пиронкова стартира по брилянтен метод присъединяване си в тазгодишното издание на " Ролан Гарос ". Участващата с " уайлд кард " българка в профил по безапелационен метод №95 в света Андреа Петкович с 6:3, 6:3. Триумфът бе реализиран тъкмо за час и четиринадесет минути.
 Снимка 498161
Източник:

Двубоят се забави с повече от два часа поради проливния дъжд в Париж, който затрудни оптимално борбата на корт №4. Втората ни ракета обаче показва уравновесен тенис, пренасяйки сензационното си показване от US Open и на клея във френската столица.

Първата част бе белязана от множеството непредизвикани неточности на Петкович. Германката беше неубедителна и на сервис. Пиронкова пък я респектира задоволително с играта си от бекхенд и посрещането, което в последна сметка донесе триумфа в сета с 6:3.
 Снимка 498162
Източник:

Вторият подобен се разви по еднакъв метод. Пиронкова методично изграждаше своята преднина, а даже и в моментите си на съмнение, съперничката ѝ мъчно се възползваше поради слабата си отбрана и разочароващ брой непредизвикани неточности. Това бе златната опция за Цвети, която с помощта на своето самочувствие, завоюва финалната част с 6:3.
 Снимка 498165
Източник:

В идващия кръг, за който към този момент си проработи и още 84 000 евро, на Пиронкова следва огромно тестване. Най-вероятно пловдивчанката ще срещне Серина Уилямс, изправящата с по-късно през днешния ден на корт " Филип Шатрие ", против друга американка - Кристи Ан.
 Цветана Пиронкова - Андреа Петкович 6:3, 6:3 (Развой на срещата) онлайн
Цветана Пиронкова - Андреа Петкович 6:3, 6:3 (Развой на срещата)

Пловдивчанката към този момент чака съперничката си за втория кръг на шампионата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР