Цветана Пиронкова даде на феновете си ясен знак, че чака

...
Цветана Пиронкова даде на феновете си ясен знак, че чака
Коментари Харесай

Пиронкова: Животът е такъв, какъвто го направим

Цветана Пиронкова даде на почитателите си явен знак, че чака с неспокойствие момента на завръщането си в професионалния тенис. Последният мач на дългогодишната някогашна първа ракета на България, преди тя да сложи кариерата си на дълга пауза, бе на " Уимбълдън " през юли 2017 година, където тя загуби от някогашната №1 в света Каролин Вожняцки. Травма в рамото, бременност и майчинство откъснаха пловдивчанката от корта, само че по-рано тази година, малко преди разгарянето на пандемията от ковид, тя разгласи, че възнамерява да се завърне в WTA тура. Все още не е ясно по кое време тъкмо ще се случи това, само че 32-годишната тенисистка очевидно е подготвена за предизвикването.

View this post on Instagram
A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on Jun 2, 2020 at 10:28pm PDT

" Животът е подобен, какъвто ние го създадем. Винаги е било и постоянно ще бъде по този начин ", е написала Пиронкова в Instagram, като е разгласила и своя фотография, на която замахва с ракетата и е вперила взор напред.

Пиронкова е някогашна полуфиналистка (2010) и четвъртфиналистка (2011) на " Уимбълдън ", като има и един 1/4-финал на " Ролан Гарос " (2016).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР