Цветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965

...
Цветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с Януш Бугайски, старши изследовател в Центъра за европейски политически анализи

Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна във Вашингтон с един от водещите американски откриватели по въпросите на Източна Европа и Русия – Януш Бугайски от Центъра за европейски политически разбори (Center for European Policy Analysis – CEPA). Това оповестиха от пресцентъра на Евро-атлантическия център за сигурност.

Двамата разискаха разнообразни аспекти на районната сигурност, включително и енергийната сигурност през призмата на диверсификацията на доставките и главните източници на енергийни запаси.

Цветан Цветанов се срещна с Ян Бжежински, старши откривател в Атлантическия съвет

Цветанов и Бугайски се съгласиха, че актуалните провокации са динамични и асиметрични, идващи от страни, непринадлежащи към свободния и либерален свят.

Беше изразено предпочитание за задълбочаване на взаимната активност сред Евро-атлантическия център за сигурност и Центъра за европейски политически разбори, в това число и взаимно осъществяване на събития и продан на експертност по въпроси от двустранен интерес.

Цветанов се ангажира да даде на СЕРА идният за издание Годишен отчет на ЕАЦС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР