Цветан Цветанов представи днес водещите лица от екипа на партията

...
Цветан Цветанов представи днес водещите лица от екипа на партията
Коментари Харесай

Горан Благоев, кметове на ГЕРБ, собствениците на BiT* в партията на Цветанов

Цветан Цветанов показа през днешния ден водещите лица от екипа на партията му " Републиканци за България ", които влизат в Инициативния комитет. На събитието бяха отделилият се народен представител от ГЕРБ Джема Грозданова, водещият на предаването по Българска национална телевизия " Вяра и общество " Горан Благоев и други.
Още по тематиката
Представянето на хората си Цветанов направи в НДК, където участваха 89 души. Това се случва седмица преди формалното основаване на новата групировка, планувано за 27 септември.

В Инициативния комитет влизат още координаторът на ГЕРБ по въпросите на малцинствата в област Шумен инж. Гюнай Исмаил, братята Павел и Румен Вълневи, които бяха притежатели на телевизия BiT и имат бизнес в Съединени американски щати, трикратният международен първенец по повдигане на тежести Благой Благоев, някогашният кмет на Благоевград Атанас Камбитов, някогашният кмет на Банско Георги Икономов, престъпният психолог Тодор Тодоров.

Цветан Цветанов държа тирада пред събралите си и показа своите цели.

" Нов политически план, който би трябвало да отстоява евроатлантическите полезности. Без значение кой какъв етнос е и на каква възраст е, а да има обединяване. При неналичието на действителен политически спор през днешния ден повече от всеки път страната ни се нуждае да защитим единствения вероятен път и това е евроатлантическия път. Това е план, в който желая всичко да бъде транспарантно. Няма Инициативен комитет, който да е бил провеждан толкоз намерено и налично за медиите ", акцентира някогашният зам.-председател на ГЕРБ.

Цветанов уточни, че главните акценти ще бъдат ориентирани към образованието, правосъдна система, междинния и дребния бизнес, културата и електронното ръководство.

" Нека бъдем дружно, с цел да успеем - това е планът на екпертите, на водачите, само че няма да бъде план единствено на един човек, а на тим ", сподели Цветанов.

Запитана за какво е напуснала депутатското си място в ГЕРБ и се е включила към Цветанов, Джема Грозданов разяснява : " Смятам, че ще е нещо ново, ще се работи с друг метод на работа - фасон без експанзия, без проявление на предимство, с цел да може да се даде разлика с другите партии ".

Тя уточни още, че не е намерила успеваемост в работата, която е била да показа една добра визия на България посредством европейски и външно-политически действия.

Грозданова сподели в умозаключение, че е на мнение, че би трябвало да има нови избори, защото Народното събрание е привършен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР