Цветан Цветанов получи годишната награда "Ангели на благодарността" на Фондация

...
Цветан Цветанов получи годишната награда "Ангели на благодарността" на Фондация
Коментари Харесай

Цветан Цветанов получи годишната награда Ангели на благодарността

Цветан Цветанов получи годишната премия "Ангели на благодарността " на Фондация "Искам бебе ".

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов получи годишната премия "Ангели на благодарността " на Фондация "Искам бебе ". Това се случи през днешния ден на публична гала в Народното събрание, на която участва и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. По време на събитието дамите от "Трио сопрано " показаха своята нова ария "Има вяра ". Пред всички присъстващи на церемонията Цветан Цветанов заяви, че ПГ на ГЕРБ дава безплатно правата върху песента на всяка една акция в поддръжка на двойки с репродуктивни проблеми.

"Ангелът на благодарността " бе връчен на Цветанов персонално от ръководителя на Фондацията Мария Янева. Тя се обърна към него с думите: "Днес хората всеобщо си подаряват предмети. Вие обаче ни дадохте нещо доста по-ценно - вяра, за което ще ви бъдем постоянно признателни ".

"Поклон пред вас и силата, която имате. Всички двойки с репродуктивни проблеми имат потребност от поддръжка и вяра и съм щастлив, че ПГ на ГЕРБ може да способства за тази светла идея ", уточни Цветанов по време на събитието. Той благодари на всички кметове и народни представители, които също са съпричастни с задачата на Фондацията. В края на своето изявление Цветанов пожела на малчуганите всичките им фантазии да се осъществен, както с помощта на тях са се сбъднали фантазиите и на техните родители.

На собствен ред ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева приветства всички и показа, че за нея няма по-хубаво нещо от това коридорите на Народното събрание да бъдат огласяни от детски смях. "Знаем през какво сте минали и желая да знаете, че постоянно можете да разчитате на нашата помощ ", увери родителите тя.

"Днес пред вас заставам не като депутат, а като татко. Преминах по доста тежък път, с цел да мога през днешния ден да се нарека горделив родител на две прелестни деца. За цялото това време се уверих в едно - с цел да се оправиш с сходно предизвикателство са ти нужни две неща - религия и положителни другари ", показа националният представител от ГЕРБ-Троян Иван Миховски, който е един от най-големите донори на Фондацията и се е посветил на идеята за повече деца в България.

Смятам, че е извънредно добра вест въвеждането на безлимитни ин витро процедури и през днешния ден можем да се похвалим, че няма листа на чакащи. За задачата бяха вложени 17 млн. лв. в програмата за ин витро, което показва нашия блян за поддържане на добра демографска политика. Това бяха думите на народния представител от ГЕРБ и ръководител на здравната комисия доктор Даниела Дариткова.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР