Цветан Цветанов и столичният кмет да оставят гражданите сами да

...
Цветан Цветанов и столичният кмет да оставят гражданите сами да
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Време е Фандъкова да спре да раздава оценки на БСП и да се погрижи за шофьорите

Цветан Цветанов и столичният кмет да оставят жителите сами да решат кой прави работа и кой си приписва заслуги, прикани ръководителят на Българска социалистическа партия - София
Крайно време е кметът Йорданка Фандъкова и ГЕРБ да извърнат внимание на проблемите на водачите и да стартират да ги вземат решение, вместо всеки ден да дават оценки на Българска социалистическа партия и предизборно да ни упрекват в популизъм и във всичките грехове на света. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия - София и на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов във връзка изявления на столичния кмет в последните дни.

" Нещо не разбирам. Ако нашата поддръжка за работещите в градския превоз беше популизъм, за какво кметът персонално по неотложност усили заплатите на водачите с ексклузивен отчет на предходната сесия, попита Калоян Паргов. - Ако кметът и ГЕРБ си вършеха работата, хората нямаше да стачкуват и да търсят Българска социалистическа партия за помощ. Какъв популизъм може да бъде това?! ".

Калоян Паргов добави, че с сътрудниците му от групата на Българска социалистическа партия в СОС и в градската организация ще продължат да оказват помощ на жителите, макар опитите на ГЕРБ да манипулират и изкривяват обстоятелствата. " Това явно е единственият метод да принудим ръководещите да си правят работата, която им е обвързване, разяснява той. - След като 10 години работиха за личния си имидж, убеждавайки хората, че работят за тях, резултатите в действителност станаха забележими в последните година-две. Да докарат ватманите и водачите в градския превоз до обстановка на непоносимост, да умират по време на работа, да позволен сдруженията да останат без водачи и да се оправдават в този момент, че това е проблем на цяла Европа, това в случай че не е цялостно безхаберие... ".

Председателят на столичните социалисти акцентира, че за разлика от ГЕРБ, представителите на Българска социалистическа партия постоянно са били разполагаем на жителите и са полагали старания да оказват помощ за решаването на проблемите им, даже в ролята си на съпротива. " А след това виждам по какъв начин Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова се хвалят какъв брой работели за жителите и по какъв начин останалите партии си били приписвали техните заслуги, разяснява Калоян Паргов. - Бих им предложил да се постараят да си свършат работата и да оставят хората сами да преценяват чия е заслугата. С вота си през есента ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР