Цветан Цветанов е бил освободен по политически причини от ГЕРБ,

...
Цветан Цветанов е бил освободен по политически причини от ГЕРБ,
Коментари Харесай

Цветанов бил освободен заради топлите връзки по върховете между ГЕРБ и ДПС, смята Симеонов

Цветан Цветанов е бил освободен по политически аргументи от ГЕРБ, защото е съумял да разбие монопола на Движение за права и свободи в смесените региони. Тази теза разви водачът на НФСБ Валери Симеонов в ефира на предаването " Здравей, България " по Нова телевизия.
По думите на народния представител някогашният втори в партията на премиера Бойко Борисов е бил освободен, защото " има прекомерно топли връзки сред ГЕРБ и Движение за права и свободи по върховете ". Мога да приказвам за хипотетични сделки, разясни Симеонов. Според него става дума за стопански обвързаности. Факт е, че Движение за права и свободи може да накара ГЕРБ да смъкна заместник-председателя си (по това време точно Цветанов - бел. ред.), уточни някогашния вицепремиер. Според Симеонов неговата партия не е съизвършител в този развой.
В момента няма различен претендент за основен прокурор, на какво съображение тези хора стачкуват, попита Валери Симеонов по отношение на гражданското неодобрение против единствената кандидатура за обвинител номер едно - Иван Гешев.
По мотив идните локални избори Симеонов сподели, че неговата партия по никакъв метод няма да оказва помощ на Йорданка Фандъкова. Според мен София заслужава по-добър кмет. Има много съществени проблеми в столицата. Има неглижиране на крайни квартали, тотално преобразяване на Витоша в заден двор на София. Смятам, че нашият претендент за кмет Стефан Иванов е деятелен човек, който е потвърдил, че е почтен, сподели Симеонов.
По думите му Волен Сидеров е станал политик, като е излязъл от студиото на телевизия " Скат ", " от предаване, което аз съм основал, аз съм измислил ", разясни Симеонов. Той не пропусна да напомни по какъв начин с Красимир Каракачанов са създали крачка, с цел да обединят патриотичните обединения в България - макар тогавашното държание на Сидеров. Ние му подадохме ръка, тъй като той фактически беше в тежка обстановка. И ние приехме, че има някакъв катарзис, някакво отрезвяване, върна времето обратно водачът на НФСБ. В идващите години обаче " Атака " се видя, че е главен критик на всички дейности към останалите две партии (НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация - бел. ред.), съобщи още някогашният заместник-министър ръководител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР