Цветан Соколов, Теодор Тодоров, Владислав Иванов и Мартин Атанасов се

...
Цветан Соколов, Теодор Тодоров, Владислав Иванов и Мартин Атанасов се
Коментари Харесай

Цецо Соколов и още трима подсилват волейнационалите за Лига на нациите

Цветан Соколов, Теодор Тодоров, Владислав Иванов и Мартин Атанасов се причисляват към националния тим на България за идния домашен шампионат от Лигата на нациите във Варна, оповестяват от федерацията по волейбол.
 Светослав Гоцев: Във Варна и въздухът подготвя за волейбол на международно равнище!
От 14 до 16 юни в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта в морската и волейболна столица на България " лъвовете " посрещат Австралия, Япония и Италия.

Цветан Соколов пропусна цялото минало лято поради интервенция на коляното, а в този момент се завръща в представителния тим, пределно стимулиран за триумфи с националния отбор след изключителния си сезон на клубно равнище. Преди месец Соколов завоюва Шампионската лига с Кучине Лубе, откакто детронира бъдещия си тим и доминатор в лигата през последните 4 г.Зенит Казан, ставайки и най-резултатен във финала.

Малко преди този момент Соколов стана и първенец на Италия, откакто с клуба му записаха трагичен поврат и детронираха " Перуджа ". Сега Соколов се завръща за мачовете от третата седмица във Волейболната лига на нациите, започващи в петък с борба против различен от кандидатите за опазване на мястото си в шампионата на най-хубавите - Австралия, продължаващи в събота с дуела с Япония и завършващи в неделя с борбата против Италия. 

Селекционерът на България Силвано Пранди очерта целите за годината още преди старта на сезона. " Във Волейболната лига на нациите желаеме да реализираме положителни резултати и да придадем образ на тима за най-голямата ни цел - олимпийската подготовка през август ", съобщи Пранди.

Той направи четири промени в групата, която пътува за първите две седмици от Лигата на нациите и шампионатите в Мендоса (Аржентина) и Нингбо (Китай). Цветан Соколов, Теодор Тодоров, Владислав Иванов и Мартин Атанасов се включват на местата на Велизар Чернокожев, Валентин Братоев, Мартин Иванов и Николай Колев.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР