Цветан Соколов ще опита да спечели третата си шампионска титла

...
Цветан Соколов ще опита да спечели третата си шампионска титла
Коментари Харесай

Соколов срещу "Перуджа" в четвъртия финален дуел

Цветан Соколов ще опита да завоюва третата си шампионска купа на Апенините, само че реализирането на тази фантазия минава през победа над най-тежкия вероятен конкурент - " дяволската обсада " - тимът на " Перуджа ", освен това в две следващи срещи.

Тази вечер от 19 ч. по RING и онлайн на Voyo.bg е двубой №4 сред " Лубе Чивитанова " и първенеца, където българинът свети с изявите си. Тимът, достигнал първи до три триумфа, ще бъде волейболен първенец на Италия. Към момента родният диагонал и съотборниците му изостават с 1:2.

Снимка: legavolley.it
Цветан Соколов продължава да бъде с съществена заслуга " Чивитанова " към момента да има късмет да завоюва купата в Италия. Със мощните си изяви българинът към този момент завоюва един двубой против първенеца, само че довечера още веднъж ще би трябвало да се поздрави с триумфа, в случай че желае да не подари трофея на " дяволската обсада ".

Играчите на Фердинандо Де Джорджи по този начин и не съумяват да се опълчват на съперника си, когато срещата е в " Пала Бартон ". Двубоят в събота вечер ще бъде в " Еуросуоле Форум ", а там поддръжка на локалните почитатели оказва съществено въздействие. " Лубе " е един от мощните домакините в италианския шампионат.

За да изпрати серията в решителен пети мач, " Чивитанова " ще би трябвало да се надява и кубинското атомно трио Симон-Леал-Хуанторена да блесне.
Снимка: legavolley.it
От другата половина на полето " Перуджа " ще изиграе дуела без никакво напрежение. Леон и компания знаят, че ще имат опция да поправят грешката си с победа в мач №5, когато обаче ще бъдат домакини.

Ще даде ли още вяра Цветан Соколов на " Лубе " или " Перуджа " ще стане първенец?

Отговорът - единствено в каналите на bTV!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР