Цветан Соколов се присъедини към националния отбор по волейбол. Диагоналът,

...
Цветан Соколов се присъедини към националния отбор по волейбол. Диагоналът,
Коментари Харесай

Соколов: Искам да помогна да тима да се класира за олимпийските игри

Цветан Соколов се причисли към националния тим по волейбол. Диагоналът, който пропусна първите два шампионата от Лигата на нациите, с цел да си почине след тежкия сезон в Италия, към този момент е във Варна и чака с неспокойствие мачовете пред родна аудитория през уикенда.
Силвано Пранди: Тежкото пътешестване и часовата разлика ни повлияха (ВИДЕО) "Лъвовете " ще изиграят три мача във Варна в края на седмицата
29-годишният диагонал дефинира класирането за олимпийските игри в Токио през 2020 година за най-важната цел пред " лъвовете " това лято.

" Моята цел е да се приготвя най-добре и да оказа помощ на тима да се класира на олимпийски игри. Вярвам, че всички момчета в националния тим имаме същата цел и същата фантазия ", разяснява Соколов.

От 14 до 16 юни в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта в морската столица " лъвовете " посрещат Австралия, Япония и Италия.

" Чувството да се завърнеш в националния тим е доста хубаво. От много време го очаквам, да кажем от една година. За жал предходната година не съумях да се завърна в националния тим, трябваше да направя една интервенция. Сега съм доста благополучен от обстоятелството, че се завръщам в националния тим и то тъкмо във Варна. Очакваме прелестно волейболно лято, изпълнено с доста страсти, най-много позитивни. Стискам палци да зарадваме всички тези хора, които ще дойдат да ни поддържат, тъй като в последна сметка и ние сме едни ентусиасти, които просто играят ", съобщи дупничанинът.
Цветан Соколов се завръща за мачовете във Варна Силвано Пранди направи три промени в състава
" Всяко съревнование стартира с дребни крачки. Тук сме се събрали да се подготвим най-добре тъкмо за олимпийската подготовка. Чувам, че доста хора приказват, че това е задача невъзможна, само че за какво пък да е невъзможна? Аз чакам всеотдайна поддръжка от публиката във Варна - тук сме реализирали огромна част от задачите си и сме играли мачове на доста високо равнище, побеждавали сме доста съперници, които за момента са били любимци, побеждавали сме олимпийски първенци, международни първенци. Надявам се да покажем нашата игра, нашето лице, да се забавляваме и най-много - да излезем радостни от крайния резултат ", добави Цветан Соколов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР