Цветан Соколов и Кучине Лубе“ лидерстват в групата, след като

...
Цветан Соколов и Кучине Лубе“ лидерстват в групата, след като
Коментари Харесай

Соколов и компания лидери след 3 победи

Цветан Соколов и „ Кучине Лубе “ лидерстват в групата, откакто записаха трети триумф в Шампионската лига по волейбол. Тимът от Чивитанова съкруши при гостуването полския вицешампион ЗАКСА с 3:0 (19, 17, 19), а борбата бе изгледана от 8700 фенове в зала „ Арена Гливице “. Българинът бе втори по ефикасност с 13 точки, като имаше три блока и 42 % успеваемост от офанзива. Над всички бе кубинецът Йоанди Леал с 14 т. Италианският тим е на върха с 9 т. и цялостен актив от 3 победи, а поляците са втори с 3 т. (победа и две загуби).
На 31 януари Соколов и компания одобряват чешкия ЧЕЗ.
Успех реализира и френският „ Шамони “, воден от селекционера на представителния ни отбор Силвано Пранди, след 3:1 против „ Волей “ (Любляна). Националът Мартин Атанасов игра в три от четирите гейма и означи 9 т.
Снощи в Брюксел бе теглен жребият за европейското през септември. За първи път хазаин на шампионата ще бъдат 4 страни – Франция, Словения, Холандия и Белгия, като форматът е уголемен и ще вземат участие 24 страни.
Полуфиналите ще се играят в два разнообразни града – Париж и Любляна, а френската столица ще посрещне финалите. На Евро 2017 „ трикольорите “ приключиха 6-и.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР