Цветан Соколов бе най-резултатен за България с 21 точки за

...
Цветан Соколов бе най-резултатен за България с 21 точки за
Коментари Харесай

Цветан Соколов: Виждам огромно израстване

Цветан Соколов бе най-резултатен за България с 21 точки за, в първата контрола сред двата отбора в зала „ Христо Ботев “.

Националът разкри, че откакто успеха над канадците бъде оценена, отборът ще се концентрира върху конфликта с Полша.

„ Най-важна е успеха. Има върху какво да работим и да подобряваме. Нямаме доста време, само че да не забравяме, че сме експерти. Видеото, което ще гледаме, ще покаже на какво би трябвало да обърнем внимание. Днес против Канада имахме шансове, които не успяхме да рализирахме. Паднаха леки топки, които те направиха. Други обстановки пък отиграхме. Но против международния първенец Полша може това да не се случи. В този мач победихме, излизаме на следващия ден да се борим за нова победа. “, разяснява след триумфа той.

Въз основа на опита си диагоналът на националите уточни качествата, които той и съотборниците му би трябвало да имат, с цел да изградят топ тим.

„ Трябва в обстановки, когато водим да запазим непоклатимост. Защото се видя, че имаше моменти, в които им давахме топката и те бъркаха. Нужно е тогава да сме още по-концентрирани. Докрай да ги бием и както се споделя да ги разгромим. Да покажем, че против нас няма по какъв начин да играят. Така се израства, по този начин се става топ тим. Това нещо би трябвало да го променим, да не се отпускаме. Да натискаме до дъно, да се борим, даже да падаме. Знаем, че това е топка, тя се върти и може да се трансформират нещата “, сподели още той.

Звездата на „ лъвовете “ отличи работата на треньорите и състезателите.

„ При Николай Желязков виждам промени, момчетата са по-спокойни и освободени. Всеки гледа да си прави неговата работа. Виждам и голямо израстване във всеки един състезател, който е тук. Също по този начин едно голямо вложение във всяка подготовка. Това за един треньор е най-важното. Виждам, че всички му имат вяра и това е доста позитивно, “ приключи Цветан Соколов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР