Цветан и неговите водачи Захари и Виктория изкачват заедно връх

...
Цветан и неговите водачи Захари и Виктория изкачват заедно връх
Коментари Харесай

Момче без граници: Незрящия Цветан изкачи връх Мусала

Цветан и неговите водачи Захари и Виктория изкачват дружно връх Мусала. Ето какво описаха:

" За пръв път изкачих връх Мусала. Направих го дружно със Захари и Виктория, първо бях с една моторна шейна, с цел да ми е по-леко, след кеото към този момент почнахме да катерим. Имаше места, по които имаше сложни сектори и минавахме с въже и седалка, алпинистки обезопасена. Още предходната година желаех да го направя. От една страна желаех да си преодолея страха, от друга да си взема печата за 100-те национални обекта в България, а би трябвало да се качиш до върха да си го вземеш. Отне ни към 3 часа изкачването ", разяснява Цветан за Нова тв.



" Бяхме на един лагер предходната година с него, там се запознахме. Там той сподели, че желае да изкачи връх Мусала и ние започнахме да мислим по какъв начин да го създадем. Идеята пристигна непринудено, до момента в който бяхме с Вики в планината взехме решение, че е пристигнал момента за Цецко, снегът и времето беше доста уместно. Обадихме му се да го питаме желае ли, след не дълго съмнение сподели, че желае ", показа неговия лидер Захари.

Това не е единственото премеждие на Цветан. Освен катеренето, той се и гмурка, кара ски, тренира интензивно плуване.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР