Цвета Величкова е новият директор на дирекция Човешки ресурси“ в

...
Цвета Величкова е новият директор на дирекция Човешки ресурси“ в
Коментари Харесай

Нов директор Човешки ресурси в Асарел-Медет

Цвета Величкова е новият шеф на дирекция „ Човешки запаси “ в „ Асарел-Медет “АД. Тя е приключила Софийски университет „ Св. Климент Охридски “, компетентност „ Трудова и организационна логика на психиката “. Има опит от разнообразни компании, като 10 години заема позицията началник „ Човешки запаси “ в „ Луфтханза Техник “ – София.

„ Приемам предизвикването „ Асарел-Медет “ с огромен възторг, тъй като е малко по-различен вид бизнес от този, в който съм работила досега. Това е бизнес с добавена стойност към хората, обществото и града. Впечатлена съм от всичко, което „ Асарел-Медет “АД прави за Панагюрище и района “, сподели Цвета Величкова. „ В работата си най-вече държа на честността и спазването на обещанията, да даваме най-хубавото от себе си и не на последно място да се забавляваме “, добави новият шеф „ Човешки запаси “ на „ Асарел-Медет “АД.

До провеждането на състезанието през последната година длъжността се заемаше от Ана Финджикова, която още веднъж поема остарялата си позиция на началник отдел „ Комуникации “.

Източник и фотография: ПИА нюз
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР