Цвета Караянчева се връща отново в парламента и ще бъде

...
Цвета Караянчева се връща отново в парламента и ще бъде
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Достатъчно опит натрупах като председател на НС

Цвета Караянчева се връща още веднъж в Народното събрание и ще бъде консултант към парламентарнта група на ГЕРБ в 46-ото Народно заседание. " За четири години като ръководител задоволително опит натрупах - и се надявам да бъде потребна по парламентарни тематики, по Правилника на Народно събрание и по процедурите. " Това сподели Цвета Караянчева в ефира на bTV, депутат от парламентарната група на ГЕРБ в 41-ото, 42-ото, 43-ото, 44-ото и 45-тото Народно заседание.

Караянчева не пожела да показа по отношение на председателската си залата какво възнаграждение ще получaва като консултант на парламентарната група на ГЕРБ. Бившият ръководител на Народно събрание незабавно заприказва за рецесиите, в които България е изпаднала и по какъв начин нейната заплата не е от публично значение.
Отново без Цвета Караянчева в Народното събрание
Цвета Караянчева не съумя да стане народен представител на втори следващи избори. Това излиза наяве от окончателните резултати в област Кърджали от пред...
Прочети повече
Стана ясно, че самият ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов е поканил самата Караянчева като консултант.

Във връзка със предходната ѝ работа като машинен инженер във фабрика, тя не би заела мястото, което освободила преди 12 години, тъй като са сложни времена поради нея трябвало да дават още една допълнитeлна заплата. Определи обстановката като неколегиална, тъй като още веднъж повтори, към момента има какво да даде на Народно събрание.

Караянчева дефинира работата на Никола Минчев като добра - полагал старания и се приготвя добре за в този момент. Също по този начин сподели, че министър-председателят от " Продължаваме промяната " не са измежду хората, които сега страдат, а единствено ГЕРБ е партията, която е усещала пулса на хората.

 
Караянчева с тежки думи към Янев: Извини се!
Бившият ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева написа изострен пост против служебния министър председател Стефан Янев. " Вие, които отричахте...
Прочети повече
 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР