Цвета Караянчева от ГЕРБ бе избрана за председател на Народното

...
Цвета Караянчева от ГЕРБ бе избрана за председател на Народното
Коментари Харесай

Цвета Караянчева от ГЕРБ е новият председател на Народното събрание след оставката на Главчев


Цвета Караянчева от ГЕРБ бе определена за ръководител на Народното събрание. „ За “ изборът й гласоподаваха 138 от депутатите, „ срещу “ бяха 3, а „ въздържали се “ - 71. Кандидатурата й бе издигната от ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ Когато тонът излиза от положителните рамки, би трябвало някой да потушава тази страст и работата на ръководителя на Народното събрание е тъкмо тази. И несъмнено от време на време ще има прочувствени моменти, само че ние би трябвало да проявим мъдрост, би трябвало да бъдем далновидни, тъй като това, което ни следва в идващите няколко месеца, е необичаен късмет, който получаваме единствено след 10 години участие в Европейския съюз. Затова, сътрудници, обръщам се към всички, дано да бъдем мъдри и смирени! „, сподели Караянчева.

Преди това след среща с премиера Борисов, Димитър Главчев подаде оставка като ръководител на Народното събрание. От парламентарната естрада в декларация от името на депутатите от ГЕРБ той разгласи, че е внесъл в деловодството на Народното събрание оставка.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР