Цвета Караянчева остава председател на Народното събрание. Оставката ѝ поискаха

...
Цвета Караянчева остава председател на Народното събрание. Оставката ѝ поискаха
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Караянчева не е откраднала нито стотинка държавна пара

Цвета Караянчева остава ръководител на Народното събрание. Оставката ѝ желаеха депутатите от Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, които събраха 96 подписа за отстраняването ѝ. 
Мотивите, които внесохме, бяха качествени и изчерпателни. Отразиха цялата активност на през тригодишния интервал и нашите терзания и претенции за това да бъде отстранена от поста “. Това сподели в предаването „ Тази заран “ по bTV Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ " Българска социалистическа партия за България ". По думите му те са защитили претекстовете си за желаната оставка, само че ръководещите не са показали причини и опровержения на нито един техен претекст.
От своя страна Славчо Атанасов от " Обединени патриоти " изясни, че в персонално решение е защитил Цвета Караянчева като ръководител на Народното събрание. Цвета Караянчева не е корумпирана и тя не е откраднала нито една стотинка държавна пара, разяснява Атанасов. Това е най-толерантният ръководител на Народното събрание до момента, смята Славчо Атанасов. Той уточни, че настояването за оставка вкарва опозицията в доста тежък политически капан. Атанасов означи, че Караянчева е била превърната в политическа мъченица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР