Цвета Караянчева не е обединител на нацията и не отговаря

...
Цвета Караянчева не е обединител на нацията и не отговаря
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Г-жо Караянчева, трябва да ви е срам.

Цвета Караянчева не е обединител на нацията и не дава отговор на поста, който заема, тъй като нямате право да лидирате митинги. Това сподели националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев в процедура по метода на водене, представен от организация " Фокус ".

" Г-жо Караянчева, вие се явявате на митинги, без значение дали са в поддръжка или не са, само че делите хората на наши и ваши. Вие нямате право да седите, да говорите и да лидирате (бел. ред водите) митинги. Вие сте ръководител на Народното събрание ", сподели Ченчев.

" Г-жо Караянчева, вас би трябвало да ви е позор. Не единствено вас, всички вас от дясната страна. Изискайте какъв е и къде е банковият ордер на парите от чекмжедето. Изискайте в случай че не пристигна министърът на вътрешнит еработи да пристигна министър председателят, който дава отговор за сигурността и реда в страната, той да изясни за какво има принуждение над протестиращите и да изясни ще върне ли парите ", сподели още Ченчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР