ТСЦ Велико Търново АД е новият оторизиран представител на Toyota

...
ТСЦ Велико Търново АД е новият оторизиран представител на Toyota
Коментари Харесай

Toyota откри представителство във Велико Търново

ТСЦ Велико Търново АД е новият оторизиран представител на Toyota във Велико Търново и района, с което продажбеносервизните центрове на марката в страната наброяват четиринадесет обекта и съставляват автомобилна мрежа с необятно покритие и улеснение за клиентите.

"Като автомобилната марка с най-висока стойност в света, имаме вяра че безупречното обслужване на клиентите и близостта ни до тях е от значително значение за удовлетвореността и високото доверие, на което се радваме. Разполагаме с извънредно добре развита и гъста мрежа от оторизирани представителства в страна и съм благополучен, че през днешния ден в фамилията на Toyota в България се причисляват и сътрудниците ни от „ ТСЦ Велико Търново “ АД, които имат дълготраен опит в автомобилния бизнес и припознаха безкомпромисните световни стандарти на марката като част от своята философия. Клиентите ни от старопрестолната столица и целия район заслужават безупречно обслужване и сме уверени, че ще можем да го осигурим, с помощта на новия ни оправомощен търговец ", сподели Вайос Доцикас, Изпълнителен шеф на „ Тойота Балканс “ ЕООД, формален вносител и дистрибутор на марките Toyota и Lexus за България.

Модерният продажбено-сервизен комплекс е на обща повърхност от 1300 кв.м. като се състои от шоурум зона (450 кв.м.) и сервизна част, която включва машинален сервиз, пункт за годишно-технически прегледи и авторепаратурен сервиз. Модерният машинален сервиз може да обслужва седем автомобила паралелно. Клиентите на Toyota могат да се възползват от цялостно сервизно обслужване от екип на висококвалифицирани и подготвени експерти по актуалните световни стандарти на японската марка.

Новото оторизирано дилърство се намира на основно място в остарялата столица Велико Търново на ул. „ Народни будители “ 12. Работното време на комплекса с клиенти е сред 8:30 и 17:30 ч. от понеделник до петък, и от 9:00 до 14:00 ч. в събота. Клиентите могат да посетят и уеб страницата на представителството на адрес http://velikotarnovo.toyota.bg/.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР